Bakan Kirişçi 2023 Seçiminin Önemini Vurguladı! 'O Tarafa Gittiğimizde Soracaklar'

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 2023 seçimlerinin önemini 'öbür dünya' vurgusu yaparak hatırlattı. Kirişçi, 'Hepimiz öbür dünyaya gideceğiz. O tarafa gittiğimizde soracaklar. İnsanlık adına bu memleketin, milletin değil, tüm mazlum milletlerin selameti adına atmanız gereken hangi adımı attınız?' ifadelerini kullandı.

Benzer bir konuşmayı 2017 referandumunda Erdoğan'da yapmıştı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ak Parti Ağrı İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Burada konuşma yapan Kirişçi, 2023 seçimlerinin önemine dikkat çekerek 'öbür dünya' vurgusu yaptı.

'O tarafa gittiğimizde soracaklar'

Kirişçi'nin ifadeleri şöyle:

'Seçimlerin hepsi kritikti, bunların hepsi önemliydi ama bu seçim çok daha önemli. Hepimiz öbür dünyaya gideceğiz. O tarafa gittiğimizde soracaklar. İnsanlık adına bu memleketin, milletin değil, tüm mazlum milletlerin selameti adına atmanız gereken hangi adımı attınız? Hamdolsun bunun verilecek cevabı var. Gönül koyduğunuz, kızdığınız, darıldığınız milletvekili olabilir, il başkanı olabilir, il yöneticisi olabilir, belediye başkanı olabilir, belediye meclis üyesi olabilir ama biz bunlardan arınıp kendimiz için değil bütün mazlum milletler için, evet 'Tayyip Erdoğan’ın kendi istikbali değil, milletin istikbali başta olmak üzere mazlum milletlerin istikbali ve onların istiklalidir' diyeceğiz. Bunun için de çok çalışacağız. Biz sizlerin hizmetkarıyız. Bu kritik eşiği de Allah’ın izniyle aşacağız. Yani o masanın altı, üstü, etrafı falan bunların hiçbirinin kıymetiharbiyesi yok. Bu millet, erdemiyle, irfanıyla, ferasetiyle ve basiretiyle Allah’ın izniyle gerekeni yapar ama biz bir olduğumuzu, iri olduğumuzu, beraber olduğumuzu, kardeş olduğumuzu bir kez daha göstermek durumundayız.'

Benzer bir açıklamayı AK Parti'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2017 referandumunda yapmıştı👇

Erdoğan'dan Referandum 'Nasihati': 'Dünyanızı da Ahiretinizi de Tehlikeye Atmayın'

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
YORUMLAR
20.09.2022

Hocam az yüzünüz kızarsın ya. Öbür tarafta size sormayacaklar mı ensar vakfını? 128 milyar doları? şehit eşine askerliği seçmeseydi ölmezdi demenizi? sahi oğlancılığınızı sormaz mı ya? Sırf sizin yanışınızı izlemek için cehenneme kendim girebilirim. Şöyle cayır cayır yansan ne güzel olur

20.09.2022

Bakanlığa bağlı ormanların yanması, insan, hayvan ve bitkilerin heba olması, bakanlığınızın sorumluluğunda olan sokak hayvanlarının sağlık ve güvenliğini, onları ben yarattım, size emanet ettim, onlara sahip çıkmadınız demez mi??

20.09.2022

Lan kpss, polislik, amirlik, memurluk sorularını çaldınız ahiret sorularınıda mı çaldınız? Nerden biliyonuz ne soracaklar?

20.09.2022

Başladılar yine aynı şeyleri konuşmaya. Evet soracaklar doğru diyorsun. Bu memleketi bu hale getirenlere neden sürekli aynı yetkileri verip durdunuz? diye soracaklar.

TÜM YORUMLARI OKU (41)