Bakan Derya Yanık'ın 23 Nisan'daki Çocuk Konuğuna Söyledikleri ve Davranışları Hepimizi Utandırdı

Keşke su sözler ağızdan çıkmadan iyice bir düşünsek...

Derya Yanık geçtiğimiz hafta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak atanmıştı.

Sonrasında ise zamanında attığı tweetler ortaya çıkmıştı. Ayrıntılar içeriklerimizde: ⬇️

Yeni Aile Bakanı Derya Yanık'ın Geçmişte Attığı Tweetler Ortaya Çıktı!

⬇️

Aile Bakanı Yanık'ın Eski Paylaşımları: 'Atatürk Cumhuriyeti Dine Mesafeli Olarak Kurdu'

Bugün ise Derya Yanık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bakanlık koltuğunu devlet korumasındaki ilkokul öğrencisi Azad’a devretti.

Sonrasındaki konuşmalarda ise Bakan Yanık Azad’a dönerek “Tabi Ramazan olduğu için bir şey ikram edemedik. Ramazan’dan sonra aynı evde kaldığı 5 arkadaşıyla birlikte bize misafir olarak gelecek o zaman çikolata ve çay hakkımızı kullanacağız, değil mi Azad?” dedi.

Bakan Yanık’ın 10 yaşındaki bir çocuğa dahi oruç tutmakla mükellefmiş gibi muamele yapması ve koruma evinde kaldığını ısrarla belirtmesi oldukça tepki çekti.

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

Videonun tamamını izlemek isteyenler için buyurun: ⬇️

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
23.04.2021

Nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeyen ve bireysel gelişimini tamamlamamış şeyler bakan, vekil, rektör ve vali oluyor. Balık baştan koktuğu için duruma şaşırmıyoruz artık ama hiç yoktan çenelerini kapatsalar da birileri incinmese.

23.04.2021

Çocuğun evetleri nefret olmasın. O çocuk ve bugün bayram! Çocuk hassastır siz kaba saba hareketlerle 'ramazan - koruma evi' diyerek anne babasız büyüyen bir çocuğu herkesin önünde daha da incittiniz. Bu davranışın ağaç kesmekten hiçbir farkı yok. Zihniyet aynı karanlıktan besleniyor bu ülkede dinci ve dindar farkını anlayan insan sayısı artmadıkça çapsız sevgisiz insanların içinde boğulmaya devam edeceğiz. Yaz vakti bir şehrin ören yerinde arkadaşımın 4-5 yaşındaki çocuğu için sırf ramazan diye 3 mekandan su satın alamamıştık zaten başka su alabileceğimiz yerde yoktu o gün çıldırmadıysam daha da çıldırmam. İşte bunlar gibi gösteri toplumunun fertleri oruç tutsa ne olur, bu yüzden bakanın zihniyetine övündüğü şeye zerre şaşırmadım sırf leş siyaset ve bağnazlık prim yapıyor. Ruh yok empati yok koruma evlerindeki çocuklara zorla oruçta tutturur bunlar. Oruç tuttuğunun altını çiz, çocuğu da sömür dini de sömür yüzünüz kızarmasın ucuz popülizmlerinize alıştık artık midemiz bulanmıyor.

23.04.2021

Kütahya zaten Yobazistan'ın kalelerinden biri.

23.04.2021

Ve bu hanım ''Aile bakanı'' öyle mi ?

TÜM YORUMLARI OKU (87)