Bakan Bilgin Açıkladı: Kamuda Kimler Kadroya Alınacak?

Kamuda sözleşmeli personellerin kadroya alımına ilişkin düzenleme hakkında bilgi veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin 'Düzenleme ile ilgili son bir toplantı yapacağız. Kapsamda sadece 4B'liler olacak' dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin kamuda sözleşmeli personel düzenlemesi ile ilgili A Para'ya  açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin düzenlemenin bu hafta son şeklini alacağını söyledi.

Bakan Bilgin 'Çalışmayı biz kendi içimizde aşağı yukarı tamamladık. Bu hafta kendi aramızda özel bir toplantı yapacağız. Çalışmaya bu hafta son şeklini vereceğiz. Çalışmam tamamlandıktan sonra Başkan Erdoğan'a sunum yapacağız' dedi.

"Diğer düzenlemeler de peyderpey gündeme gelecek"

Şu anda öncelikli meselelerinin sözleşmeli personel olduğunu belirten Bakan Bilgin 'Önümüzde dosyalar var ve bunları dosya dosya olarak çözüyoruz. Diğer düzenlemeler de peyderpey gündeme gelecek. Bu kapsamda sadece kamuda çalışan 4B'liler olacak' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
25.10.2022

ayıp artık taşeron denen düzeninde son verseniz çok daha iyi olur.devlet kurumunda 10 seneden fazladır çalışıyorum.acaba kim ve ne için.

25.10.2022

Bi tanıdığın abisi torpille kadroya girdi hiçbir eğitimi olmadığı halde masa başında oturup asgariden fazla maaş alıyor. Sık sık izne çıkıyor neymiş müdürleri çok seviyormuş dilli biriymiş izni kolayca koparıyormuş… parayı bulunca eşine bile yeni yenge getircem bu ev senin olsun ben yengenizle başka eve çıkıcam diye şakalar!! yapıyormuş.. arpası fazla gelecek karaktersizleri almayın şu kadrolara..

25.10.2022

Millet KPSS’den saçını döksün psikolojisini bozsun zamanını parasını versin siz de en cahil yüzüne kimsenin bakmadığı tiplere kadro verin. Kpssyi kaldırın öyleyse

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ