Bakan Ali Yerlikaya Açıkladı: Şahinler Çetesi Çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yeraltı dünyasında Şahinler olarak bilinen suç örgütüne operasyon yapıldığını ve çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Şahinler çetesine yapılan operasyon, kısa zaman önce cezaevinden çıkan ve Devlet Bahçeli’yle fotoğraf veren Sedat Şahin’i akıllara getirdi.

İçişleri Bakanı’nın açıklamasına göre, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü soruşturma kapsamında İstanbul, İzmir, Muğla, Ankara, Ordu, Bartın, Samsun illerinde 54 adrese yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı.

Operasyonda, çete lideri Mehmet Şahin dahil olmak üzere 41 kişi yakalandı. Mehmet Şahin, kısa süre önce cezaevinden çıkan Sedat Şahin’in yeğeni olarak biliniyor.

Bakan Yerlikaya’nın paylaşımı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bugün yapılan operasyonda gözaltına alınan Mehmet Şahin, Şahinler grubunun lideri Sedat Şahin'in amcasının oğlu. Sedat Şahin, 8 yıl tutuklu kaldığı Buca Cezaevi'nden tahliye olduktan hemen sonra 22 Temmuz 2023 günü Devlet Bahçeli'yi MHP Genel Merkezi'nde ziyaret etmiş ve elini öpmüştü. Bu ziyaret oldukça dikkat çekmişti.

DW Türkçe'de Alican Uludağ’ın haberine göre ise İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Operasyonlar durmayacak, Cumhurbaşkanımızın iradesi var" dediği iddia edildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Bursa’daki Çete Operasyonu: 10’dan Fazla Fırına ‘Çökmüşler’
Süleyman Soylu'nun Kuzeninden, Çete Lideri Kaplan Hakkında Şok Eden İtiraf: '15 Temmuz Gecesi Ben Çağırdım'

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
29.09.2023

lan bi kere de şaşırtın be memlekette ne kadar anası sikişmiş tokatçı, torbacı, mafya vs ya sırma saçlıyla yada stepneyle fotoğrafı çıkıyor

29.09.2023

Bu cezaevinden çıkan mafyalarla fotoğraf çekinmesinin anlamı ne? Kanunun bu kadar mı üstünde görüyorsunuz kendinizi sen gerçekten milliyetçi olabilir misin sende başka bir tür şarlatansın

29.09.2023

Onlarla fotoğraf çekerek kendilerini bi zibil sanıyorlar

29.09.2023

olabilir, mhp zaten mafya partisi, eski mhp'liler de kusura bakmasın ve yeniler de, mhp'nin kuruluş amacı sadece ve sadece Chp'nin önünü kesmek için kuruldu bence ve bütün Kabadayılıkları da Chp'ye, yaptıkları her politika yine chp'ye, faili mechul cinayetler de aynı şekilde chp'ye, kısacası; doğdum doğalı inceliyorum Mhp'yi ve Mhp'nin CHP ile kafayı bozduğunu düşünüyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (16)