Bakan Açıkladı: İliç'te Heyelan Riski Nedeniyle Arama Çalışmaları Durduruldu

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Bayraktar: Heyelan riski yoğunlaştığı için arama faaliyetlerini durdurduk. 

Göçük altındaki 9 işçinin çıkarılması için bekleyiş sürerken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi.

Bakan Bayraktar, "Heyelan riski biraz daha yoğunlaştı. Arama faaliyetleri durduruldu" dedi. Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Son 3-4 gündür söylediğimiz şekilde sahada çalışma şartları çok zorlu. Heyelan riski ile karşı karşıyayız. AFAD’daki kardeşlerimizi risk altına almadan ve emniyet koşullarından taviz vermeden çalışmaları sürdürmeye devam ettik. *Dün geceden beri heyelan riski biraz daha yoğunlaştı. O yığının kaymamış bölgelerinde ciddi bir hareketlilik var. Bu risklerden dolayı şu anda sahada faaliyetleri durdurmuş durumdayız, arama faaliyetlerini. Bu çok ciddi boyutta gördüğümüz risklerden bir tanesi. Dün geceden beri heyelan riski biraz daha yoğunlaştı. O yığının kaymamış bölgelerinde ciddi bir hareketlilik var. Bu risklerden dolayı şu anda sahada faaliyetleri durdurmuş durumdayız, arama faaliyetlerini. Bu çok ciddi boyutta gördüğümüz risklerden bir tanesi.”

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İliç’teki Maden Faciasında Skandallar Bitmiyor: İşçiler Çalışmaya Zorlanıyor!

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
YORUMLAR
19.02.2024

Heyelana gerek olmaksızın kullanılan zehirli maddeler öldürmek için yeterli, hemde heyelan sonucu olacak can kaybının çok daha fazlası olacak şekilde. Çıkıp dur diyecek kimse de yok büyük yazıklar olsun. Yine para için canlarımız peşkeş çekiliyor hemde o hiç sevmedikleri "gavurlara".

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ