Bahçeşehir Koleji'nin Öğretmenlere Asgari Ücret Vermesi Sosyal Medyada Tepkilere Neden Oldu!

Bahçeşehir Koleji'nde çalışan öğretmenlere asgari ücretten maaş verildiğinin ortaya çıkması üzerine sosyal medya kullanıcıları ve öğretmenler tepkilerini dile getirmeye başladı. 

Kaan Sekban'ın asgari ücret konusunu gündeme getirmesinin ardından Bahçeşehir Koleji'nin sahibi Enver Yücel itirazda bulunmuş ardından ise geri adım atmıştı.

Kaan Sekban ile Bahçeşehir Koleji'nin Patronu Arasında 'Asgari Ücretli Öğretmen' Tartışması

Yücel, asgari ücret ile çalıştırdıkları öğretmenler olduğunu kabul etmişti.

Yücel'in itirafının ardından sosyal medya kullanıcılarından tepki gecikmedi.

Öne çıkan bazı yorumları sizler için derledik 👇

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
01.02.2023

Özel okullar kapatılsa, öğretmenler devletin öğretmeni olup kadrolaşsa, öğretmensiz ne okul ne de öğrenci kalmasa… Var bir hayalimiz…

01.02.2023

Valla zarar ettik zaten, kamulassada hissemi alıp paramı kurtarsam

01.02.2023

Öğretmen demeyeceksiniz, asgari ücretli köle diyeceksiniz. Özel okulun öğretmenden beklentilerini az çok herkes biliyor ki eğitim bu listenin son sıralarında.

X işletmeniz var Y işi için Z sertifikasına/yeterliliğine sahip 10 personel alacaksınız ve ülkede toplam 20 tane var, hepsi rakiplerinizde çalışıyor. Çok yüksek maaş vermeniz lazım ki size gelsinler... Adamın ihtiyacına yanıt verecek sertifika/yeterlilik/diploma ne derseniz artık işsiz sayısı belki de yüz binler. Neyi eleştiriyoruz burada? Şu gün mezun olan bir öğretmen ADAYI 4 sene önce ülkedeki bu fazlalığı görmeden mi yazdı? Bunu bilmekten/araştırmaktan aciz birey nasıl birey yetiştirecek? Marketteki ürünün pahalılığının marketçilere bağlanmaya çalışılmasından, halkı pahalılığın sebebini özel sektör gibi göstermeye çalışmaktan farkı ne burada bu kişiyi eleştirmenin? SİSTEMde sorun var, halk CAHİL.

Evet sistemde sorun var o yüzden hangi konuyu konuşsak o elimizde kalır sizde gayet iyi biliyorsunuzdur. Az evvel arkadaşıma dediğim gibi eleştirmek artık yersiz, makara kukara göbek adımmm. Neyi merak ettim biliyor musunuz? Şu devletin üç katı olanlar da varmış ya, bir de onlar paylaşaymış hesaplarını da göreydik hahahaha

TÜM YORUMLARI OKU (19)