Bahçeli: 'Vicdanlar Rahatlamayacaksa İstanbul'da Yeni Bir Seçim Düşünülebilir'

Seçimler sonrası İstanbul bir kargaşa yaşandığını ifade eden Bahçeli, itirazların en kısa sürede sonuçlandırılması gerektiğini belirtti. Bahçeli, 'Seçim yenileme demokrasinin bir gereğidir. Toplumsal kargaşa yerine sandığa bir kez daha gidip Türkiye'yi huzurlu kılmak daha akılcıdır' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına itirazları değerlendirdi. Bahçeli, “Her seçimde olduğu gibi rakamlar, sayım sırasındaki farklılıklar her siyasi partiye, her adaya göre itirazlar yapılmaktadır. Bu itirazlar demokratik bir haktır, yapılması gerekir” dedi. Bahçeli, İstanbul’da ise bir kargaşa yaşandığını söyledi.

"Türkiye'yi huzurlu kılmak daha akılcıdır" 🎥

Bahçeli ayrıca, 'Vicdanlar rahatlamayacaksa İstanbul'da yeni seçim düşünülebilir. Seçim yenileme demokrasinin gereğidir. Toplumsal kargaşa yerine bir kez daha sandığa gidip Türkiye'yi huzurlu kılmak daha akılcıdır. Bunun süresi 60 gündür. 60 günden sonraki ilk pazar günü seçim yapılabilir.' ifadelerini kullandı.

"Mansur Yavaş 'Benim belediye başkanım' diyemem"

Bahçeli, Mansur Yavaş'la ilgili ise, 'Mazbatayı almıştır ancak toplumsal vicdanda beraat etmemiştir. Aklanmadan paklanmadan mazbatayı almış bir belediye başkanı olarak görürüz ama 'benim belediye başkanım' diyemem.' şeklinde konuştu.

Bahçeli'den FOX TV muhabirine: "Siz FOX olarak tilkilik yapıyorsunuz" 🎥

Bahçeli ayrıca FOX TV muhabirinin “AK Parti’nin talebi İstanbul’da seçimin yenilenmesi, sizin söylediğiniz erken genel seçim değil mi efendim” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Siz FOX olarak hiçbir şeyi doğru anlamıyorsunuz. Tabii ki İstanbul’u kastediyoruz. Siz FOX olarak tilkilik yapıyorsunuz kendinize göre.”

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR
09.04.2019

SATILIK hemde BAHÇELİ

Pasif Kullanıcı
09.04.2019

çok iyi :)))))))

Ysk seçimden önce seçmenle ilgili tutanağı tutmuş aksilik görmemiş. Partili ve memur üyeler araştırılıp görevleri kabul edilmiş. Her üye seçimin kurallarını bilen insanlar. Oy açık sayılır müşahitler izlemek isteyen seçmenler oturur izler. Herkes görür. Adam 15 bin oyla kazanmış. Kazanılan seçimin iptali bile söz konusu olmamalı. Belirttikleri nedenler ysknın hatası. Kendileri kazansaydı sıkıntı olmazdı.. Kazandık artık uzatmayın. İstanbul için yaptıklarınızla sadece güvensizlik ve bıkkınlık kazanıyorsunuz. Mazbatamızı Verin!!

09.04.2019

vicdadınızı sikeyim. bu ülkenin bir seçime daha ayıracak ekonomik kaynağı yok. siktirtmeyin belanızı. nerde beka sorunu aq nerde. seçimden sonra beka lafı kalktı orta yerden. noldu 1 günde mi çözüldü beka sorunu. bu ülkenin beka değil bela sorunu var. sen ve senin gibi faşist ruhlu belaları var. mafya kesildiniz lan başımıza.

TÜM YORUMLARI OKU (152)