Bahçeli, Sinan Ateş'in Annesine Çıkıştı, Halk TV'ye Mesaj Yolladı: "Ayağınızı Denk Alın"

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş, dün Halk TV yayınında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sert ifadeler kullanmıştı.

Saniye Ateş şunları söylemişti: "Devlet Bahçeli'ye hakkımı helal etmiyorum. Ona saygı da duymuyorum. Benim oğlumun katilleri dışarıda. Benim oğlumun katilleri MHP'de. MHP'yi karalamak istemiyorum. İçindekileri diyorum."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yasama yılının ilk grup toplantısında yaptığı açıklamalarda ise Sinan Ateş cinayeti davası ile ilgili sert mesajlar verdi.

Bahçeli önce isim vermeden Sinan Ateş'in annesini hedef aldı, ardından CHP ve Halk TV'ye tehditkar bir dil kullandı: 👇

"Yaşına başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak siyasi kışkırtmanın figuranı bir hanımefendiye asla yakışmayacaktır."

"Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların kanatlarını yolarız. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabir ile MHP'yi sorgulayamazsınız."

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

Türkiye'nin En Kağıt Üstü Verisi Açıklandı: 64 Bin Lira Kazanamayan Yoksul, 20 Bin Lira Kazanamayan Aç!
Oğlunun Adı Soruşturmada Geçmişti: AK Parti Milletvekili Ahmet Zenbilci İstifa Etti
Antalya'da Plajda Facia: 8 Yaşındaki Çocuk Kum Altında Kalarak Hayatını Kaybetti

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Galatasaray'da Okan Buruk'un Penaltıya İtirazı Olay Oldu
Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
YORUMLAR
01.10.2024

Hayırdır Bahçeli, Sinan Ateşin annesi ve muhalif gazetecileri de mi öldüreceksiniz. Ya da hapisten çıkarttıgınız mafya babalarına mı görev vereceksiniz?

01.10.2024

Bir aydır ortalıkta görünmeyen şey, kafasını çıkarttığı ilk anda yine başkalarına çatıyor. Mafyayı kim neden karalamalaya uğraşsın? Ne olduğu belli zaten.

01.10.2024

İşiniz gücünüz insanlara çatmak, tehdit etmek pek Sayın!!! Bahçeli?? Hepimiz Sinan Ateş'in annesi gibi düşünüyoruz, hepimizi mi öldürteceksin? Siz Siyasi Partimisiniz, yoksa başka bir şey mi? Size oy verenlerin aklına şaşayım..

TÜM YORUMLARI OKU (23)