Bahçeli 'Sahtekarlar' Demişti, Oğuzhan Uğur'dan Yanıt Geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Bu sahtekarlar Türkiye televizyonlarında artık yer almamalıdır.' ifadeleri ile BaBalaTV ve Ahbap'ı hedef alması sonrası Haluk Levent'ten açıklama gelmişti. Levent'in ardından Oğuzhan Uğur'da sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 

Uğur 'Büyük milletimiz bu büyük sıkıntısı karşısında parti, görüş ayrımı yapmadan kenetlendik. Sn. Bahçeli'ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız.' dedi.

Haluk Levent'ten yanıt gelmişti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Bu sahtekarlar Türkiye televizyonlarında artık yer almamalıdır.' ifadeleri ile BaBalaTV ve Ahbap'ı hedef almıştı. 

Bahçeli'nin ifadelerine ilk yanıt Ahbap Kurucusu Haluk Levent'ten gelmişti. “Sayın Devlet Bahçeli’nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum” diyen Levent’in ardından bir yanıt da BabalaTV’nin kurucusu Oğuzhan Uğur’dan geldi.

“Sn. Bahçeli’ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız”

Uğur sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, “Devletimizin yetkili kurumları ile koordineli çalışıyoruz. Ayrıca birçok MHP’li ve ülkücü arkadaşımız da bize büyük destek vermişlerdir. Sn. Bahçeli’ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız. Büyük milletimiz bu büyük sıkıntısı karşısında parti, görüş ayrımı yapmadan kenetlendik” ifadelerine yer verdi.

İlgili içerikler ⬇️

Haluk Levent Kendisini Hedef Alan Devlet Bahçeli'ye Jet Hızıyla Cevap Verdi!
Bahçeli Günler Sonra İlk Kez Konuştu! BaBalaTV ve Ahbap'ı Hedef Aldı

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
14.02.2023

Üslubu bile verilebilecek en güzel cevabı vermiş

14.02.2023

sen önce sinan ateş cinayetinin haberini ver şeref yoksunu bunak

14.02.2023

Oğuzhan yada Haluk Levent korkup alttan alacak adam değiller. Oradaki yardımlar, verilen emek etkilenmesin diye bu fosilin suyuna gidiyorlar. Sonuçta bunun lafını kimse ciddiye almıyor olmasına ve günleri sayılı olmasına rağmen hala bir siyasi lider.

14.02.2023

Aynen öyle yaptığı programlar belli ama insanların yaptığı bağışlar harcadıkları emek yok olmasın diye alttan alıyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (27)