Bahçeli'nin Danışmanı: 'Hükümet THK Uçaklarında Yanlış Yaptı'

Türkiye'nin güney illerini teslim alan orman yangınlarına müdahalede yetersiz kalınmasına rağmen THK uçaklarının kullanılmaması tepkiye neden oldu. Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli gelen eleştirilere, THK uçaklarının 'antika' olduğunu söyleyerek yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı Hüseyin Sözlü de gündemdeki THK uçaklarıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. 

Sözlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Evet varsayalım Hükümet THK uçakları için yanlış yaptı eksik yaptı. Ama bilinmelidir ki böylesi büyük bir felakette THK'nun 6 uçağı da yetmezdi. THK üzerinden sadece Hükümete söz edenler; yakanları yani (PKK) yı görmezden geliyorsunuz ya yavşaksınız!' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Dünyaca Meşhur Yurt Dışı Firması Türkiye'de Satışlarını Durdurma Kararı Aldı
Popüler Seyahat Sitelerine Dava Şoku! TÜRSAB'ın Erişim Engeli İstediği 10 Ünlü Site
Avrupa Birliği’nden ‘Vizesiz Seyahat’ Kararı: Vizesiz Seyahat İçin Görüşülen Ülkeler İçinde Türkiye de Var!
YORUMLAR
03.08.2021

Bazen sinirden diyecek bir şey bulamazsın ya aynen o durumdayız. Pezevenk kaç uçak çalışsa kârdır ya konuyu nasıl saptırıyo ruh hastası

03.08.2021

Kapasite özürlü biz de biliyoruz 6 uçağın yüz yere yetişemeyeceğini. Ama o altı uçağın vereceği destekle kaç yangın şimdiye sönerdi. bunu hiç düşünmeden mi diyeceğim ne yazik cevap belli. Sığındıkları büyük kardeş o kadar düşünmelerini istememiş işte.Zorla insanın ağzını açtıracaklar.

03.08.2021

ya arkadaş başlığa bak içeriğe bak. yanlış yapıldığını kabul etmemiş ki. varsayalım demiş.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ