Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Borsa İstanbul Çıkışı

"Borsa'nın yükselişinden dolayı rahatsızlık duyan Kılıçdaroğlu'nun yolu namertlik yoludur"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Samsun'da partisinin mitinginde konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle: 'Son bir yılda rekor üstüne rekor kıran İstanbul Borsa'sı Kılıçdaroğlu'nun uykusunu kaçırmaktadır. Kılıçdaroğlu milli güvenlik sorunudur. Türk şirketlerinin değerini düşürmek isteyen, İstanbul Borsa'nın yükselişinden dolayı rahatsızlık duyan Kılıçdaroğlu'nun yolu namertlik yoludur. Bu Kılıçdaroğlu, tasfiye memurudur.'

'Pençe Kılıç Hava Harekatı ile teröristlerin saklandıkları inleri isabetle vurulmuştur. Vakit hesap vaktidir.'

Bahçeli konuşmasında ayrıca Altılı Masa'yı eleştirerek, 'Parlamenter sisteme dönüşten başka teklifleri yok. Millet İttifakı karanlık bir projedir' dedi.

"Uyarıyorum, küçük yatırımcı büyük zarar görecek. Küçük yatırımcıyı soymaya hazırlanıyorlar"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen hafta sosyal medya hesabından, Borsa İstanbul’da yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulunmuş ve şunları söylemişti:  'Doları baskılamak için gece saatlerinde kamu bankaları birbirine Dolar-TL al sat yapıyorlar. Her şeyleri suç, her şeyleri sahte. Şimdi benzer bir hareketi borsada da görüyoruz. Sizlere şişirilmiş fiyatlarla hisse satılıyor, yabancılar da bu fiyatlardan sürekli hisse satıp payını azaltarak kaçıyor. Uyarıyorum, küçük yatırımcı büyük zarar görecek. Küçük yatırımcıyı soymaya hazırlanıyorlar.'

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Borsa Yorumu: ‘Bay Kemal Onları İzliyor’

Popüler İçerikler

Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
20.11.2022

Bugün de saçmaladığına göre gece rahat rahat uyur artık.

20.11.2022

Yanlız bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Kılıçdaroğlu, küçük yatırımcıyı patlatacaklar dikkatli olun, sizi soymaya hazırlanıyorlar diyor. Bahçeli çıkıp bunu yalanlamadan Kılıçdaroğluna yüklenip teröristlerin inlerini girdik muhabbeti yapıyor. Ekonominin durumu şu; milletin ekonomiye güveni kalmadığı için kenarda 3-5 birikmişi olan yükselen borsadan parasını güvene alıp 3-5 bir şey kazanmanın derdinde. İktidar tayfası da paranın burada olduğunu biliyor. Seçim öncesi Doları fırlatıp, borsayı patlatıp, geçen sene aralık ayında yaptıkları gibi, milletin parasına çökecekler ve ardından seçime gidecekler. Aman dikkat edin.

20.11.2022

şunu bilmenizde fayda var. borsa yükseliyor çünkü enflasyon yükseliyor. düşünün firmanız var. aldığınız ürünler ya da hammaddeler %300 yükselmiş. siz bunu etikete yansıtmazsanız batarsınız. borsadaki hisseler de böyle. o hisselerin değeri artmak zorunda ama ne kadar, enflasyon kadar. daha fazla gitmiş olanlara dikkat edin oralarda tokat yapabilirler. kılıçdaroğlu bundan bahsediyor. devlet payı yüksek olan hisseler var halkbank gibi. buralarda fena tokat yapıyolar. ordan tokatladıkları paralarla da gidip kur korumalının parasını veriyolar. neyse hikaye uzun. dolar düşerse borsa düşmez. enflasyon düşerse düşer, onun da yakın zamanda düşme ihtimali yok. bir de şu var ben hisse aldım hop yarın zengin olayım. böyle bişey yok. al hisseyi 1 sene bakma, sonra bak bakalım paran ne olmuş. ör: thy geçen yıl 12 liraydı şu an 100ü geçti. hesabını kendiniz yapın.

20.11.2022

Budur, zaten 100 de 150 de kazansan 1 senede aslında bir şey kazanmış olmuyorsun..paranın değerini koruyorsun, yani en kötü kağıt 100 de 100 e yakın artar bir senede ürün değeri değiştiği ve kârı da enflasyona oranla büyüdüğü için..

TÜM YORUMLARI OKU (7)