Bahar Setine Gidip Oyuncuları Puanlayan TikToker'ın Dobra Yorumları

Show TV'nin ekrana çiçek açtıran dizisi Bahar, Salı akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Her bölümü bir öncekini sollayan Bahar dizisi özellikle oyuncuların performansıyla arşa çıkarken, bir TikToker'dan Bahar'la ilgili ilginç bir içerik geldi.

Beraber fotoğraf çektirdiği ünlüleri puanlamasıyla tanınan TikToker, bu defa Bahar setine gidip tüm oyuncuları puanlamış. Tabii dobra yorumlarını da ihmal etmemiş.

İşte o paylaşım:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe ve Sevilay'ı Yıllar Önce Aynı Dizide Rol Almış!
Gelin Evi Yarışmacısı, Çekimde Evinin Geldiği Hali Paylaştı!
Kızıl Goncalar'da Şaşırtan Ayrılık: İki Oyuncu Diziye Veda Ediyor!

Popüler İçerikler

Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
Mazhar Alanson'un Vefat Eden Kızı Eda Alanson ile Birlikte Bir Filmde Rol Aldığı Ortaya Çıktı
Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?
YORUMLAR
14.05.2024

Bu nasıl bir had bilmezlik. insanları puanlamak nedir? Orada bir iş yapılıyor. sen gidip hadi gelin, bana gülün, benimle sohbet edin diyorsun. Mecbur mu millet?

Biri tüm hadsizliğiyle insanları puanlıyor, siz medya olarak da buna haber değeri vererek yayınlıyorsunuz. İşiniz gücünüz ordan burdan türeyen gereksiz insanları ünlü edip tepemize çıkarmak. Yeter artık gerçekten. Polat'lar, Candan'lar, Tayyar'lar bitmedi bu akıllanmayan medya. Üç kuruşluk haber için yakışıyor mu hiç?

14.05.2024

Geçen Onedio bu işsiz ablayı Instagram'da paylaşmış. Millette tabii ki yorum yapmış mütemadiyen herkese cevap yetiştirmiş cevap dediğim de öyle aklı başında şeyler değil 9 yaşındaki çocuk daha mantıklı şeyler söyler. Set set dolaşıyorsun ava çıkıyorsun demişler yok öyle bir şey ben tesadüfen gördüm diyor. Yeni bir Martha Scott (Baby Reindeer) vakası olabilir aman ünlüler dikkat diyorum...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ