Bahar Şahin, Kız Çocuklarını 30 Yaşındaki Kadın Gibi Giydiren ve Paylaşan Fenomen Annelere Tepki Gösterdi

Ünlü oyuncu Bahar Şahin, kız çocuklarını büyük yaştaki kadınlar gibi giydiren ve hiçbir beis görmeden onları sosyal medya hesabından paylaşan fenomen annelere tepki gösterdi. Bahar Şahin'in bu tepkisi gündem oldu.

Ünlü oyuncu Bahar Şahin, dün Instagram hesabından son dönemde sosyal medyada trend olan bir konuya parmak bastı; küçük kız çocukların aileleri tarafından 25-30 yaşındaki kadın gibi giydirilmelerine.

Ve bunu hiçbir beis görmeden paylaşmalarına...

Önce şu paylaşımı yaparak sitem eden Bahar Şahin,

Ardından bir takipçisiyle böyle tartıştı!

👇

Ardından da kendisine böyle destek mesajları geldi:

👇

Bunun ülkemizde de çok örneği var... Gerçekten bırakın çocuklarınız çocuk gibi olsun, zaten zamanı gelince istediklerini giyecekler...

Siz ne diyorsunuz bu konuda?

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Ricky Martin'in Öz Yeğeniyle 7 Aydır İlişkisi Olduğu ve Ona Şiddet Uyguladığı Söyleniyor
Türkiye'ye Gelen Mısırlı Sanatçı Mohamed Ramadan'ın Ödediği Hesabı Duyunca Dudağınız Uçuklayacak!
Her Şey Bir Kurmaca mıydı? Enes Batur ve Ecenaz Üçer Aşkı Hakkında Şok İddia!

Popüler İçerikler

Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
16.07.2022

Sonunda biri bunu açıkça dile getirdi. Yazık günah, çocuklar yetişkin gibi giyinip onlar gibi poz vermeye çalışıyor. Bu çocuklar ileride çocukluklarını düzgün yaşayamadıkları için ne kadar üzülücekler kim bilir. Bunun en apaçık örneğini maya başolun hesabından görebilirsiniz. Annesi para kazansın diye çocuk çocukluğunu yaşayamıyor.

16.07.2022

Doğru soyluyo. Ortalık sapik dolu. Siz koruyacsksiniz çocuklarınızı hedef haline getirmeyeceksiniz. Ne kanun ne de başka bir şey korur. Devlet olay gerçekleştikten sonra müdahil oluyor çünkü o da kanitlamaniz lazim. Yaşadığı yetmiyor gibi kanıtlamaya çalışmak. Allah korusun tüm çocukları.

16.07.2022

Pedofil için kiyafet cok da önemli midir bilemem fakat bu kadar küçük çocuklara yetişkin kiyafeti giydirilmesini kendimce garip buluyorum, bundan daha kötüsü ise çocukların sosyal medyada süslenip püslenerek paylaşılması son örnekteki gibi. Çünkü anneleri de öyle, fenomen yetiştirmeye çalışıyorlar, çocuğa öğrettiği bu. O yaştaki çocuğun sürekli dış görünüşü ile ilgili övgü alması, ileride tamamen vücuduna-kıyafetine odakli bir özdeğer algısı oluşmasına neden olacak. O çocuğun beynini böle saçmalıklarla doldurmak yerine... Aman neyse ya yoruldum, kendileri bilirler.

TÜM YORUMLARI OKU (27)