Onedio Logo

Bahar'ın 'Umay'ı Alisa Sezen Sever 'Bunu Nasıl Çekmişler?' Dedirten Sahnenin Kamera Arkasını Paylaştı!

Kapak Görseli

Show Tv ekranlarında bir fenomen haline gelen Bahar dizisi izleyenleri heyecanla ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Dizinin son bölümünde şoke edenler anlar yaşandı. Bahar eve dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Bu anlarda ise birçok sevdiğinin yıkıldığını gösteren yıkılma ve uçma sahneleri vardı. İzleyenlerin 'Bu nasıl çekilmiş?' diye düşündüğü sahnelerin kamera arkasını ise dizide 'Umay'a hayat veren Alisa Sezen Sever TikTok hesabından paylaştı.

Ekranların en sevilen dizilerinden olan Bahar salı akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından biri haline geldi.

Ekranların en sevilen dizilerinden olan Bahar salı akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından biri haline geldi. Görseli

2023 yapımı bir Güney Kore dizisi Doctor Cha'dan uyarlanan Bahar, başrollerindeki Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi başarılı isimlerle dolu dolu devam ediyor. 

En son 38. bölümle ekranlara gelen dizide izleyenleri şoke eden birçok an yaşandı. Leyla halanın ölümünün acısı hala devam ederken gözler bir yandan da ikizleri erken dünyaya getiren Seren'de. 

Bebeklerinin yaşayıp yaşamayacağı üzerine gergin bir halde olan Aziz Uras, annesi Bahar'ın kendisine danışmadan eşini ameliyat etmesi üzerine çok öfkelendi.

Annesini her şeyden sorumlu tutup izleyicilere saç baş yolduran Aziz Uras, Seren'in de gazabına uğradı.

Annesini her şeyden sorumlu tutup izleyicilere saç baş yolduran Aziz Uras, Seren'in de gazabına uğradı. Görseli

Tüm siniriyle başhekim olan babası Timur'a bir şikayet dilekçesiyle giden Aziz Uras, Bahar hakkında işlem başlatılmasını istedi. Ancak babasıyla yaşadığı tartışma sonrası bu dilekçe işleme konmadı. Tam da burada devreye giren Rengin ortalığı fena karıştırdı.

Oğlunun imzasıyla kendisi hakkında işlem başlatıldığını duyunca yıkılan Bahar hastaneyi terk edip oradan uzaklaştı. Gittiği yerde de maceralar yaşayan Bahar dönüş yolunda bir trafik kazası geçirdi.

Bahar'ın kaza yaptığı anlarda henüz haberi olmayan Evren, Timur, Gülçiçek, Aziz Uras ve Umay adeta darmaduman oldu.

'Birbirimize görünmez iplerle bağlıyız' repliğinden sonra gelen kazanın ardından hepsinin dünyasının yıkılması detayı izleyicileri derinden etkiledi.

Tabii bu sahneler kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu.

Dizide Bahar'ın biricik kızı 'Umay'a hayat veren Alisa Sezen Sever merak edilen o sahnelerin kamera arkasını paylaştı.

TikTok hesabından, kendi çekim anındaki kamera arkası sahnelerini paylaşan Alisa'nın paylaşımına epey beğeni ve yorum da yağdı.

Gelin o anları da buradan beraber izleyelim...

Kullanıcılardan gelen yorumların birkaçını da buradan görebilirsiniz:

İlginizi Çekebilir

Akasya Durağı'nın 'Ali Kemal'i Ateş Fatih Uçan Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!
'Ayça'yı Canlandıran Ülkü Hilal Çifti, İnci Taneleri Ekibinin 'En'lerini Sıraladı!
Ünlü Oyuncu 15 Yıl Sonra 'Kızgın Topraklar' ile Ekranlara Dönüyor: Yağmur Yüksel'in Babasına Hayat Verecek!

Popüler İçerikler

Konya’da Bildiri Dağıtıp Kadınları Hedef Aldılar: Kim Bu Milli Kuvvetler Hareketi?
Konya’da Bildiri Dağıtıp Kadınları Hedef Aldılar: Kim Bu Milli Kuvvetler Hareketi?
Cem Küçük Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Diploma Soruşturmasına Dair Tarih Verdi
Cem Küçük Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Diploma Soruşturmasına Dair Tarih Verdi
Yıllar Önce Seda Sayan ve Tamer Karadağlı'yı Sevgili Olarak İzlediğimiz Alakaya Maydanoz Dizi
Yıllar Önce Seda Sayan ve Tamer Karadağlı'yı Sevgili Olarak İzlediğimiz Alakaya Maydanoz Dizi
YORUMLAR
18.03.2025

Seyirciye saygı duyarak Böyle işler yapmak çok güzel Prens dizisi de mesela bak Öyle bayağı uğraşıyorlar adamlar tebrik ederiz saygı görmek güzel

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ