Bahar'ın Nevra Hanım'ı Hatice Aslan'dan Narin Güran Yorumu: "İdam Kesinlikle Çözüm Değil"

Narin'in katledilişinin ardından muhabirlerinin olayla ilgili sorularını yanıtlayan bir isim de Bahar'ın Nevra Hanım'ı Hatice Aslan oldu.

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra tam 19 gün boyunca aranan 8 yaşındaki Narin'in cansız bedenine ulaşılmış, Narin Güran'ın hala sonuçlanamayan ölümü sosyal medyada büyük ses getirmişti hatırlarsanız.

Küçük Narin'in ölümünde birçok aile üyesinin ismi geçerken sosyal medya kullanıcılarının yanı sıra ünlü isimlerden de yaşananlara tepki gelmişti.

Narin'in katledilişinin ardından muhabirlerin olayla ilgili sorularını yanıtlayan bir isim de Bahar'ın Nevra Hanım'ı Hatice Aslan oldu.

Bu sıralar Narin'den başka bir şey takip edemediğini belirten Aslan, "İdam talepleri var ama idam kesinlikle çözüm değil. İdamın olduğu ülkelerde de bunun çözüm olmadığını görüyoruz. Sorunun kökten çözülmesi gerekiyor." açıklamalarında bulundu.

İşte o anlar 👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

O Bir Efsaneydi: Sanat Güneşi Zeki Müren'in En İkonik Anlarını Birlikte İnceliyoruz!
Haftanın En Şık Kadın Ünlüsünü Sizlerin Oylarıyla Seçiyoruz!
Duyduk Duymadık Demeyin: Neslihan Atagül Bebeğinin Cinsiyetini İtalya'da Katıldığı Programda İlk Kez Açıkladı!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
15.09.2024

Idam cezasi gelirse, bu cezanın Narin'in katillerine uygulanacagini mi düşünüyorsunuz? Adaletin olmadigi, herseyin bir kisinin dudaklari arasinda oldugu ve muhalif olanlarin cezalandirilmasi icin uyduruk suclamalar yapilan bir yerde idam cezasi istemek nasil bir akil tutulmasi anlayamiyorum.

14.09.2024

çözüm hapiste beslemek mi! bence değil

14.09.2024

Hadım etmek madem bu organı için her şeyi göze alıyor en büyük hataları yapıyor elinden alınsın. Üreyemesin bir daha zaten böyleleri böyle bir şeyle yaşayamaz kendi ipinide kendi çeker olur biter.

15.09.2024

Ben de idamın bambaşka sebeplerle kullanılacağını, özellikle düşünce özgürlüğünü etkileyeceğini düşünüyorum. Tecavüzcüler hadım edilebilir mesela... Fakat daha iyisi, sadece kadın ve çocuk katillerinin, tecavüzcülerin bilimsel deneylerde kullanılması bu insanların en azından bir işe yaramasını, istemeselerde insanlığa fayda sağlamasını sağlayacak. Veya böbrek organ bağışı listesi başına konabilirler. Ayrıca çok ekstrem ama yargının yapay zekaya bırakılması baya bir sorunu çözer... Satın alınamayacak, korkutulamayacak, adaletli ve insani hata barındırmayacak bir çözüm.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ