Bahar Geldi Kombinler Yenilendi: Tüm Burçların Tarzlarına En Uygun Kombin Önerilerini Paylaşıyoruz

Astroloji meraklılarını böyle alalım! Burçların insan psikolojisine olan etkisi su götürmez bir gerçek. Hele bazıları var ki ne zaman tatile çıkacağını ya da kiminle görüşüp görüşmeyeceğini bile yıldız haritasına soruyor! Hâl böyle olunca burçların giydiklerimizi etkilemesi çok şaşırılacak bir durum değil. Siz de 'Acaba ben burcuma göre nasıl kombinler yapmalıyım?' diye düşünenlerdenseniz buyurun!

1. Koç burcu

Koç burcu doğası gereği güçlü olmayı fazlaca önemser ve ne kadar öz güvenli olduğunu herkesin anlamasını ister! Dikkat çekmeyi ve göz önünde olmayı ilke edinmiş Koç burçları için en uygun renkler arasında kırmızı ve mor gibi güçlü tonları sayabiliriz. Dar kesim mor ya da kırmızı bir elbise ve siyah stilettolarla kimse onların önünde duramaz!

2. Boğa burcu

Boğalar için en rahat burç desek yanılmış olmayız! Umursamaz tavırlarını stillerine de yansıtan Boğa burçları için rahatlık her şeyden önce geliyor. Şıklığı sadelikle buluşturan kombinleri, soft renkler ve abartısız takılarla oluşturmayı seviyorlar. Keten mavi bir şort, beyaz bir gömlek, beyaz spor ayakkabılar ve küçük taşlı bir kolyeyle her yere gidebilirler!

3. İkizler burcu

Bitmek tükenmek bilmeyen enerjileri, ani duygu değişimleri ve yaşam dolu hâlleriyle en deli dolu burç desek? Tabii ki İkizler'den bahsediyoruz! Canlı renkleri ve karışık desenleri kullanmayı severler. Zıt renkleri ahenkle birleştirebilir, bir arada düşünülemeyecek parçaları birlikte giyebilirler. Yeşil bir pantolon, mavi bir gömlek ve pembe bir çantayla sokağın tozunu attıracakları kesin!

4. Yengeç burcu

Yengeç beğenilme arzusuyla yanıp tutuşsa da bunu belli etmez. Klasik bir şıklık anlayışı olan Yengeç burçları, aynı zamanda ilgi çekmeyi de sever. Açık renklerin hâkim olduğu kombinler yapan Yengeçler için sarı, gül kurusu ve pudra pembe tonları vazgeçilmezler arasında. Minik limon çiçekleriyle bezeli sarı bir elbise ve taba rengi sandaletler içinde dünyanın en mutlu insanı olmaları mümkün!

5. Aslan burcu

Aslan burcu, gücünü gösterebildiği her alanda gerçekten aslan kesilir. Moda için de bu durum geçerli. Her zaman şık, cool ve zarif görünmeyi isterler. Gücünü güneşten aldığı düşünülen turuncu renk, Aslan burçları için vazgeçilmez diyebiliriz. Aslan burcuna kruvaze yaka turuncu bir elbise ve lacivert topuklu ayakkabılar verin, sonra oturun ve izleyin!

6. Başak burcu

Başak burcunu anlatmak için 3 kelime yeter: Temizlik, takıntı ve düzen! Bu nedenle temizliğin ve saflığın rengi olan beyaz ve tonlarını kombinlerinde sıkça kullanırlar. Aynı zamanda vintage bir tarzda giyinmeyi severler. Krem rengi blazer ceket, aynı tonda bol kesim bir pantolon ve taşlı bir çanta tam Başak burçlarına göre bir kombin!

7. Terazi burcu

Romantizm deyince akla gelen ilk burç: Terazi! Terazi burçları, romantik esintilerin hakim olduğu kombinler yapmayı sever. Kibar görünmek ve şıklıkla zarafeti birleştirmek onların en dikkat ettikleri stil kurallarından biri. Turkuaz rengi kalem etek, krem rengi işlemeli bir gömlek ve bağcıklı bir topuklu ayakkabı ile kendilerini çok iyi hissedeceklerine eminiz.

8. Akrep burcu

İddialı görünmek onların işi! Hayatın her alanında sürdürdükleri iddialarını stillerinde de belli ederler. Kırmızı ve siyah gibi koyu renkleri giymekten hoşlanırlar. Böylece içlerindeki tutkuyu ve hırsı belli etmeyi severler. Göz alıcı görünmek onlar için en önemli konulardan biri. Straplez bir elbise, inci takılar ve sımsıkı bir ense topuzuyla Akrep'lere her yol açık!

9. Yay burcu

Modanın özgürlük savaşçıları: Yay burçları! Rahatlığın ön planda olduğu spor kombinler oluşturmayı severler. Gardıroplarından oversize tişörtler, yırtık pantolonlar ve kot şortlar eksik olmaz. Eflatun, mor ve mavi tonlarına bayılırlar. Yırtık bir jean, koyu mavi oversize tişört ve beyaz bir keple sokak modasına yön vermeleri hiç zor olmaz!

10. Oğlak burcu

Biri sadelikten mi bahsetti? O hâlde sözü Oğlak burçlarına bırakmak gerek. Minimal bir tarzı olan Oğlak burçları, zarifliğin anahtarının sadelikte olduğunu düşünürler. Minik desenler, soft renkler ve klasik parçalar onlar için vazgeçilmezler arasında. Düz kesim kahve bir elbise, aynı tonda bir ayakkabı ve zarif bir takıyla gidemeyecekleri yer yok!

11. Kova burcu

Kafasına göre hareket etmeyi seven Kova burçları, özgün tavırlarını giyimlerine de yansıtır. Yenilikçi ve kimsede eşi benzeri olmayan parçalar hemen dikkatlerini çeker. Bir yandan da modayı takip ederek günceli yakalarlar. Metalik mavi rengine bayılırlar! Mavi tonlarında bir şort, beyaz bir gömlek ve karışık renkli bir fular ile aynadaki yansımalarına aşık olmaları mümkün!

12. Balık burcu

En duygusal burç olarak bilinen Balık burçları, hassas yapılarını kombinlerine de yansıtır. Su grubu burcu olduklarından mı bilinmez, hem gözyaşlarına hem mavi tonlarına oldukça düşkünler. Turkuaz, bebe mavisi, pudra tonları gibi renkleri dolaplarından eksik etmezler. Mavi basic bir elbise, hasır bir şapka ve beyaz spor ayakkabılar ile şıklığı yakalayabilirler.

Modayı Yakından Takip Edenler Buraya: 2022 Sonbaharı'nın En Çok Merak Edilen Moda Trendleri
Dikkat Çekici ve Cesur Bir Tarz Arayanlar Buraya: Maskulen Olmanızı Sağlayacak Öneriler
2022 Trend Alarmı: Bu Yıl Herkesin Üzerinde Göreceğimiz En Moda Parçaları Mercek Altına Alıyoruz
Bakımlı Tırnaklara Sahip Olmak İsteyenler Buraya: 2022'nin En Trend Tırnak Tasarımları ve En Güzel Renkleri

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
04.05.2022

Tam bi terazi kadını olarak o kombini hayatımın hiç bi döneminde yapmadım, yapmam da galiba😏

14.06.2022

aslan

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ