MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Bahar'da son olarak Mehmet Yılmaz Ak'ın canlandırdığı Timur'un bindiği New York uçağı düşmüştü. Timur'un uçak kazasından sağ kurtulup kurtulamadığı henüz bilinmezken Birsen Altuntaş, Bahar dizisinin bir başrolünün kadrodan ayrıldığını duyurdu.
Altuntaş'ın haberine göre ilk sezondan beri Timur karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak, diziden ayrılmak için yapım şirketiyle anlaştı.
Timur karakterinin diziden nasıl bir hikayeyle ayrılacağı merak konusu olurken ayrıca dizinin senaryo ekibi yeni sezonda değişecek.
Güzel başlayıp sonrasında saçmalayan dizilerden. Sezon finali yerine final yapmalıydı
Kendi yazdığınız haberleri okuyor musunuz ? Hem adam diziden ayrıldı yazıyorsunuz hem de yeni senaryo ekibinin Timur'un hikayesini yeniden ele alacağını yazıyorsunuz. Ne yapacaklar diriltecekler mi ? Türk dizleri neden saçma diyince de millet ayaklanıyor.
Yalnız bu adamda cidden bir sıkıntı var. Yargı dizisinden de abuk bir şekilde ayrılmak istedi ve gitti.