Bahar Dizisindeki Hamilelik Muayenesi Sahnesi Kürtaj Tartışmalarının Gündemine Bomba Gibi Düştü

Bahar dizisinin geçtiğimiz bölümündeki hamilelik sahnesi, sosyal medyada kürtaj konusunun tartışılmasına sebep oldu.

Demet Evgar'ın başrolünde oynadığı Bahar dizisi kısa zamanda büyük bir kitle tarafından çok sevildi.

Dizinin geçen bölümündeki bir sahne ise tartışmalara sebep oldu. Bahar'ın ultrasonla muayene ettiği Seren, bebeği doğurmak istediğini söyledi. Bu sahneden sonra sosyal medyada kürtaj tartışması çıktı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kürtajın bir kadının hakkı ve normal olduğunu savunanların paylaşımları şöyle 👇

Bazıları ise kürtaj konusuna oldukça karşıydı 👇

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
YORUMLAR
03.10.2024

Kürtaj normaldir ve bir haktır kimse sizin iç vicdanınızın bir yansıması olmak zorunda değil kimse sizin değer yargılarınıza sahip olmak zorunda değil. Doğum yapmak istemiyorsa anne olmak istemiyorsa bir gece yarısı çöp tenekesine bebek atıp kaçmaması için bir şeyin en baştan sonlandırılması daha iyidir. İyi insan değilsiniz boşuna bunun reklamını yapmayın

03.10.2024

keşke gerçekten doğum kontrol ve kürtaj normalleşse de etrafta bu kadar bir tane muza sahip çıkamayacak kapasitede insanlar çocuk sahibi olmasa ve onların hayatını mahvetmese. kürtaj yasal ve insani haktır. tıpta ve kanunda gebeliğin ilk 10 haftasıdır sınır, yani daha neredeyse hücredir. bir çocuk için istenmeden emin olunmadan doğmak ve özensizce büyütülmek daha büyük bir acımasızlıktır. ha bu arada kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir,ekstrem bir durumdur. öyle sürekli hamile kalınıp yapılmaz.

03.10.2024

Çok yakın dostumun eski sevgilisinin ablası beyni gelişmeyen bebeği sırf bunun gibi ahlak timsallerinin dayattığı ezberlettiği değer yargıları yüzünden doğurmak zorunda kaldı. Bile bile ölmüş bebeğini taşıdı kadın kimsede demedi ki kızım sana ölü bebek taşıtıyoruz ruh halin nasıl.

03.10.2024

Bunu, gerçekten özür dileyerek söylüyorum götünüze alacak donunuz yok çocuk aldırmak cinayet diyorsunuz asıl o gelirinle bir insan yaşatmaya çalışmak cinayet

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ