Bahar Aylarında Oluşturacağınız Enerjik Kombinlerinize Çok Yakışacak Küpeler

Bahar ayları adım adım yaklaşırken bahar kombinlerinizde tercih edebileceğiniz birbirinden güzel küpeye bu içeriğimizde yer verdik. Rengarenk, desenli ve farklı şekillerdeki bu küpeler arasından tarzınıza uygun olanlara ulaşabilirsiniz. Hadi, birlikte bu capcanlı küpelere göz atalım!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

1. Mango'nun seramik küpeleri..

Mango'nun bu seramik materyal kullanılarak tasarlanan küpesinde çiçek detayları yer alıyor. Kırmızı rengindeki bu küpeleri rengarenk kombinlerinizin bir parçası haline getirin.

Buradan satın alabilirsiniz.

Daha fazla Mango küpeye göz atmak için buraya tıklayın.

2. Pull & Bear çiçekli küpe.

Pull & Bear markasının bu halka küpesinde çiçek ve altın rengi detaylar yer alıyor. Yeşil tonlarının ağırlıkta olduğu bu küpeyle pek çok kombini tamamlayabilirsiniz.

Buradan satın alın.

Daha fazla baharlık Pull & Bear küpe için buraya tıklayın.

3. Siyahtan başkasını tanımam diyenler için...

Siyah renginden vazgeçemeyenler de bahar ruhunu bu küpeyi kullanarak kombinlerine taşıyabilir. Ayrıca bu küpede altın rengi detaylar yer alıyor.

Buraya tıklayarak hemen satın alın.

4. Taşlı ve çiçekli küpe.

Rengarenk detayları bulunan bu küpe bahar kombinlerinizin yıldız parçası olabilir. Ayrıca küpede taş detayları da bulunuyor.

Buradan satın alın.

5. Çiçekli, kuşlu, cıvıl cıvıl bir küpe...

Papatya Silver'ın bu kuşlu ve çiçekli küpesi bahar havasını en iyi şekilde yansıtan parçalardan biri. Ayrıca 925 ayar gümüş kullanılarak tasarlanmış.

Buradan satın alın.

6. Sadelikten yana olanlar için...

Tamamı saf 925 ayar gümüş kullanılarak üretilen bu küpe sade aksesuarları sevenlerin hoşuna gidebilir. Ayrıca güneş detayı da oldukça hoş duruyor.

Buradan satın alın.

7. Kiraz biçiminde küpe.

Çocukken hepimiz kiraz yediğimizde kulağımıza kirazları küpe şeklinde takardık... Bu sevimli aktiviteyi hayata geçiren kiraz küpeler de bahar konseptine gayet uygun olarak tasarlanmış.

Buradan tek tıkla satın alın.

8. Bir kirazlı küpe daha...

Daha küçük ve parlak küpeleri tercih edenler bu kiraz detaylı küpeyle bahar ruhunu yaşatabilir. Ayrıca bu küpenin altın rengi detayları da bulunuyor.

Buradan hemen satın alın.

9. Yaprak detaylı halka küpeyi de çok sevdik.

Yaprak detayları bulunan bu halka küpe sade ve şık bir duruşa sahip. Günlük kombinlerinizde tercih edebileceğiniz bu küpe her parçayla uyum sağlayabilir.

Buradan satın alın.

10. Bohem ve etnik detayları sevenler için...

Bu küpe bohem ve etnik kombinleri sevenlerin çok hoşuna gidecek. Aynı zamanda el yapımı olan bu küpede taş detayları yer alıyor.

Buradan tek tıkla satın almak mümkün.

11. Kelebek ve pembenin birleşmesi...

Mercy Aksesuar'ın bu küpesindeki kelebek detayları tam baharda uçuşan kelebekleri anımsatıyor. Pembe ve altın renginin uyumunu yansıtan bu küpeyi farklı kombinlerinizi tamamlamak için tercih edebilirsiniz.

Buradan satın alın.

12. Otantik ve çiçekli küpe.

Otantik bir duruşa sahip olan bu küpede taş detayları yer alıyor. Kuvars taşı bulunan küpedeki çiçek detayları da hoş bir görünüme sahip.

Buradan tek tıkla satın alabilirsiniz.

Farklı tasarımlarıyla En Beğenilen Mücevherler
Günlük Kombinlerinize Şıklık Katacak 12 Yüzük Modeli
Son Zamanların En Beğenilen Kadın Parfümleri

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı