Bahar Apartmanı'nın Müteahhidi İbrahim Mustafa Uncuoğlu Tutuklandı

Gaziantep'te ilk belirlemelere göre çok sayıda kişinin yaşamını yitirdiği Bahar Apartmanı'nın müteahhidi İbrahim Mustafa Uncuoğlu tutuklandı. 

Soruşturma Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmüştü.

Bahar Apartmanı'ndaki teknik inceleme sonucunda ihmali olduğu gerekçesiyle İstanbul'da gözaltına alınan İbrahim Mustafa Uncuoğlu'nun Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlı, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Uncuoğlu, 11 Şubat'ta Pendik'te gözaltına alınmıştı.

Bir Müteahhit Daha Gözaltına Alındı

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
13.02.2023

Hesap verecekler demiştik. Tek tek toplanıyorlar.

13.02.2023

99 Depreminden sonra da bir çok müteahhit gözaltına alındı. Rahşan affı, vs gibi sebeplerden çoğu tahliye edildi. En uzun yatan 2011 de tahliye oldu. Yakalanmaları bi başarı değil hakettikleri cezayı almaları için vatandaş olarak bizlerin unutmaması ve konunun üzerine düşmesi gerekiyor. Şeyma ne demişti : Bir deprem ülkesinde yaşayan ve deprem tehlikesi yüksek illerden Kahramanmaraş’ta yaşayan biri olarak bir gün burası da Elazığ’ın, İzmir’in kaderini yaşarsa benim için ailem için veya herhangi biri için melek oldu diye iyileştirmeler yapmayın. Hakkımızı arayın. HAKKINI ARAYACAĞIZ ŞEYMA

13.02.2023

Peki çıktıktan sonra tekrar müteahhitlik yapmayacağı ne malum? Ayrıca sadece müteahhit mi suçlu? Zemin raporunu incelemeyenden, denetim yapmayan memura kadar. Bunların hepsine göz yuman amirinden avantayı yiyen bürokratlara kadar hepsini tutuklayacak mısınız?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ