Bağlantı Hızını Yavaşlatan Kullanım Kotası Değişiyor

İnternet paketlerinde ‘sınırsız’ denilerek satılan belli bir kotayı doldurduktan sonra bağlantı hızını yavaşlatan Adil Kullanım Kotası değişiyor.

Günlük hayatımızın artık olmazsa olmazı dediğimiz internet paketlerinde ortalama 50 GB olarak belirlenen Adil Kullanım Kotası, BTK'nın 2016’da yapmayı planladığı düzenlemelerle kaldırmayacak olsa da biraz daha “makul” seviyeye düşürecek. Chıp’in haberine göre, Kesin rakamlar verilmese de planlar hızın düşme aralığını azaltmak yönünde yani 100 Mbps internet hizmeti alan birinin kotası dolduğunda 3 Mbps'ye değil de 5 Mbps'ye düşebilir.

CHA

Popüler İçerikler

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR

Yemin ediyorum televizyona çıksa biri dese ki "olum biz sizle çok pis taşşak geçiyoruz amk" dese bu kadar koymaz lan vallahi billahi.

04.02.2016

Zaten akk aşmamış hali bile 3mbit. Her türlü 3 mbit kullanıyoruz

04.02.2016

Yıl 2016 her evde bilgisayar, akıllı telefon, tablet vs. var da var. Bunlar güncelleme alan cihazlar ve sık sık kullandığımız gerek haberleşme gerek eğlence için kullandığımız teknolojik eşyalar. Lakin insanda eğlenceye dair bir şey bırakmıyor. Üniversitelerde 1.5 gbps'e kadar hız varken biz evlerimizde "sınırsız" adı altında bir sınır ile boğuşuyoruz. 3 mbps'e düşürülmesi zaten ayrı bir olay. 3mbps ile youtube üzerinden 720p*60fps video dahi izlenmiyor. Adı "adil" ama kendisi maalesef değil.

TÜM YORUMLARI OKU (23)