Bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür: ' Yapılan Operasyon Darbe Dönemini Aratmayan Bir Darbe'

onedio.com

Hakan Şükür, 14 Aralık operasyonuna ilişkin 'Türkiye Cumhuriyeti basın özgürlüğüne darbeyle uyandı.Hemde darbe dönemlerini aratmayan bir darbe..' yorumunda bulundu

Bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, 14 Aralık operasyonu kapsamında gözaltına alınan kişilere destek amacıyla İstanbul Yenibosna'da bulunan Zaman Gazetesi'nin önüne geldi. Hakan Şükür gazeteye gelmeden önce de Twitter'daki hesabından operasyonu eleştiren bir dizi mesaj paylaştı.

Twitter mesajlarında operasyonu basın özgürlüğüne darbe olarak gören Şükür, STV ve Zaman Gazetesi'ne yapılan baskının Türkiye'yi 'demokrasilerde 3. dünya ülkesi ligine düşürdüğünü' iddia etti.

T24

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Belediye Başkanı Resmen Duyurdu: En Az Dört Çocuğu Olan Ailelere Ev Müjdesi!
İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!