Şampiyonluk Sonrası Bağdat Caddesi Karıştı!

Fenerbahçe'nin kalesi Bağdat Caddesi'nde şampiyonluk kutlaması yapmaya çalışan Trabzonspor taraftarları, Fenerbahçe taraftarlarının saldırısına uğradı. Caddede nöbet tutan sarı-lacivertli taraftarlar, Trabzonspor bayrağı yaktı, şampiyonluğu kutlamak isteyen bir aracı taşladı. Taraftarların Bağdat Caddesi’ndeki bekleyişi sürüyor.

🚨 Görüntüler küfür içeriyor!

Twitter: @politicturk

Caddedeki sarı-lacivertli bazı taraftarlar da polis kordonu altında Trabzonspor'a hakaret içeren sloganlar atıyor. 👇

Twitter: @UmitKorkmaz73

Bazı taraftarların ise Trabzonspor bayrağı yaktıkları görüldü. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Taraftarlar, Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlayan bir aracı da böyle taşladı. 👇

Video: @politicturk

Bazı taraftarların caddedeki araçları içinde Trabzonsporlu olup olmadığını anlamak için kontrol ettikleri de görüldü. 👇

Video: Twitter / @AkturkGFB

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Akılalmaz Olay: Sadece 2.5 Ayda İki Kez Büyük İkramiyeyi Kazandı
YORUMLAR
30.04.2022

Gösteri toplumunun görüntüden ibaret hanzoları. Nelere tepki vereceğimizi belirleyen milyonluk insanları takdir ediyorum. Bu şekilde beyin terk yasayan milyonlarca mülksüzün öfkesini iyi saptırıyor adamlar. Ülkede neler oldu kimse tepki vermedi bir futbol maçında sokağa dökülüyorlar nasıl bir alt kültür, inanılmaz bir milletiz. Futbol için birbirini gırtlaklayan embesil sürüsü.

30.04.2022

futbolunuzu da topunuzu da s2m.

30.04.2022

Bir Fenerbahçe taraftarı olarak bu kadar ahmakça bir şey görmedim! Öncelik Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlarım :) Bayrak yakmak ne demek! Ulan o formaya, bayrağa gönül vermiş onca insan var.. Diyorsunuz ki şunu şunu yaptılar bize bunu bunu yaptılar vs. Siz iyi taraf olun siz efendi olun ne olur yani. Bayrak yakılıyor, taraftar tartaklanıyor, milletin içinde küfürler havada uçuşuyor. Sonra bu ülkeden bir şeyler bekliyorsunuz. Bu kadar basit bir konuda bile ahmak gibi davranan insanlardan ciddi konularda sağduyulu olmasını beklemek saçmalık olur. Burada çığırtkanlık yapan arkadaşlara beyzbol maçlarını öneririm, ailecek gidilir, çay çorba içilir herkes keyif alır ve dağılırlar bu kadar. Bune böyle milletin ortasında hanzo gibi onun anasına söv, buna küfret, şişe fırlat bilmem ney!

TÜM YORUMLARI OKU (22)