Bağcılar'da Narkotim Ekibine Saldırı: 1 Polis Hayatını Kaybetti

Bağcılar'da, narkotim ekibine yönelik silahlı saldırıda yaralan 2 polisten biri kaldırıldığı hastanede şehit oldu. 

Ajansların verdiği bilgiye göre, Yüzyıl Mahallesi 2136 Sokak'ta, araçlarıyla seyir halindeki narkotim ekibine silahla ateş edildi.

Araçtaki polis memuru Erkan Gökteke göğsünden, Yunus Nacar ise kolundan yaralandı. Yaralı polisler Bağcılar Medipol Hastanesine sevk edildi.

Gökteke, burada yapılan müdahaleye rağmen şehit oldu.

Olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için güvenlik güçlerince bölgede helikopter destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Operasyonda S.B, O.I. ve K.A. gözaltına alındı. Şüphelilerle kullandıkları 2 silah da ele geçirildi. Üçüncü silah ise bir çöp konteynerinde bulundu.

Saldırı anları kamerada 🎥

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
18.07.2020

Adamlar sokak ortasında uyuşturucu satıyor, bunu polis dahil herkes biliyor ama dokunan yok. Büyük başların peşindeyiz diye herkes kendini avutuyor, yılanın başını sokakta ezmedikçe al işte sonu böyle oluyor. Yazık, gencecik bi can daha gitti

18.07.2020

Şehit oldu diyeceksiniz

18.07.2020

şuna kamu görevlisini kasten öldürmeden ağırlaştırılmış müebbet istemeyen hakimin götünü sikiyim takır takır sıktı polise,uyuşturucu satıcısı bağcılardaki büyük ihtimal terör sempatizanı doğulu bir piç yaptı bunu umarım 18 yaş altı değildir cezayı geberene kadar çeker şu adam ıslah olacak yersen aq

TÜM YORUMLARI OKU (9)