Bağ Bozumunda Beyaz Giyen Başak Dizer'den Kendisini Eleştiren Kullanıcıya Buram Buram Mütevazılık Kokan Cevap

Kıvanç Tatlıtuğ'un 41. yaş doğum gününde Kırklareli'ne bağ bozumuna giden ve yeni girişimlerini de duyuran Başak Dizer, bembeyaz kombinine gelen eleştiriye dünya tatlısı olduğu kadar mütevazı da bir cevap verdi! ❤️

2016 yılında Türkiye'nin en yakışıklısı denildiğinde akıllara gelen ilk isim olan kıymetlimiz Kıvanç Tatlıtuğ ile evlenen setlerin aranan stil danışmanı Başak Dizer, zaman içerisinde oldukça dikkat çeken ve merak edilen bir magazin figürü haline geldi.

Geçtiğimiz gün biricik kocasının 41. yaş doğum gününde Kırklareli'ne yaptıkları ziyareti paylaşan Başak Dizer, kendilerine ait bir şarap markası üreteceklerinin de sinyalini vermişti.

Yanlarından hiç ayırmadıkları Kurt Efe'yle beraber bağ bozumuna giden ailenin, kolları sıvayıp fabrikada da çalışması hayranlık uyandırmıştı.

Kaçıranlar için detaylardan bu içeriğimizde bahsetmiştik:

Şarap Üretmek İçin Kolları Sıvayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'den Kurt Efe'li Bağ Bozumu Çıkarması!

Zaman zaman kendisine gelen yorumlara cevap veren Başak Dizer, bağ bozumuna giderken tercih ettiği bembeyaz kombini eleştiren kullanıcıya tatlı mı tatlı bir cevap verdi.

Mütevazılığını konuşturan Dizer, "Neden beyaz giydiniz ki? Şimdi lekelendi diye takılırım ben ona" yazan kullanıcıya, "İşte o da cahillikten!😂" cevabını verdi.

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Düğün Günü Geldi Çattı: Geçtiğimiz Ay Nikahlanan İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar "Sonsuza Dek Evet" Dedi!
Başörtülüler Dövme Yaptıramaz mı? Amin Reis Gizem Yıldız'ın Dövme Hamlesi Sosyal Medyada Tartışma Yarattı!
Serseri Doğdu Serseri Ölecek: Teoman'dan Sarılmak İsteyen Hayranına Şaşırtan Cevap!

Popüler İçerikler

Türkiye Simülasyonunda Sadece Son 1 Ayda Yaşadığımız Felaketler ve İnanması Zor Olaylar
Ölen FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in Cenazesinde Yüz Gizleme Çabaları Dikkat Çekti
Isınmaktan Bir Hal Olan Arda Güler'in Barcelona Maçındaki Üzüntüsü Sosyal Medyanın Gündeminde
YORUMLAR
28.10.2024

Terbiyesizlik yapmış bunun nesi ile övdünüz ki bunu şimdi... Neden beyaz giydiniz çıkmaz o manasında söylemiş. Siz neden ünlüler sıradan insanlara haksızlık yapınca bundan tatmin oluyorsunuz.

28.10.2024

Ben de ilk okuduğumda takipçisine ithafen yazdığını düşündüm. Aslında şöyle demek istemiş; "bağ bozumuna gelirken beyaz giymememiz gerektiğini bilemedik, cahilliğimizden beyaz giydik".

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ