Bacakları Arasına Konulan Düğmeye Basıldığında Kıkırdamaya Başlayan Oyuncak Bebek, Çocuk İstismarına Yönelik Şikayetler Sonrasında Toplatıldı

Hasbro yetkililerinin açıklamalarında her ne kadar o düğmenin bebeğin oturma pozisyonundayken kıkırdaması için düşünüldüğü söylense de sosyal medyada gündem olan ve çocuk istismarını teşvik ettiği yönündeki yorumlardan sonra oyuncak bebek piyasadan kaldırıldı.

Çocuklara pedofiliyi normalleştirdiği yönünde gelen eleştiriler sosyal medyada çığ gibi büyüdü.

Hasbro tarafından üretilen oyuncak gelen tepkiler üzerine kaldırıldı.

Ebeveynlerin pedofiliyi normalleştirdiği yönündeki tepkilerine neden olan oyuncaktaki kıkırdama düğmesi için ayrıca oyuncağın kutusunda da herhangi bir bilgilendirme yapılmamış.

İşte ebeveynlerden tepki çeken ve sonrasında toplatılan o oyuncak:

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
06.08.2020

Çok büyük bir sapıklık bu! Oyuncak toplatılacağına, bu aşamaya gelene kadar kaç kontrolden, tasarımdan carttan curttan geçiyor! Kimse anlamadı mı? Sonra sesler yükselince toplatalım demişler! Hepsi riyakar!

06.08.2020

Normallestirmeye calisiyorlar simdi degil belki ama 10 yil sonra icin. Bunu yapmak istiyorlar cunku yapmak ve hayatlarina normal bir sekilde devam etmek, kolayca normal bir sekilde sapikliklarini tatmin etmek istiyorlar. Bu oyuncagi hangi orospu cocugu uretti prototipini kabul etti seri uretime sunduysa kesinlikle internet gecmisi ve yakin cevresi incelemeye alinmali. Kimse buna normal diyemez !

06.08.2020

hangi akılla yaptınız bunu, ne amaçla, niye yani...

TÜM YORUMLARI OKU (14)