Babasız Büyüyenler İçin

Hayat bazen hiç adil olmuyor...

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
18.02.2018

Şunu unutmuşsunuz.. Baban öldüyse babanın kardeşleri de anası da babası da seni ölü kabul eder. Hiç yaşamamışsın gibi davranırlar sana. İlk zamanlar iyi görünürler ama sonra onlara muhtaçmışız gibi davranırlar. Yetime bir de onlar vururlar.

18.02.2018

tam olarak ayni seyi yasadim..

18.02.2018

Anasız,babasız olan bütün yetimlere, öksüzlere bol sabır versin Allah.

19.02.2018

Haaaaaah bi babasız büyüyeni övmediğiniz kalmıştı. Lan bi bırakın artık, salın oğlum, yeter la yeter tespit kustuk. Şu konuyu bari malzeme yapmayın. Bari metni babasız büyüyene yazdırsaydınız. O İŞİN ASLI HİÇ DE ÖYLE DEĞİL ARKADAŞLAR İNANMAYIN. Hiç de üçüncü sınıf duygusal film tadında yaşamıyoruz hayatı. Yardım da alıyoruz büyürken, okurken ya da nefesimizin yetmediği işin altından kalkmaya çalışırken. Öyle bir anda ders de çıkarmıyoruz, yaşıyoruz hayatı, bol bol hata yapa yapa alıyoruz dersimizi. Başarılarımız karşısında layığıyla şımarıyor, en içimizden “olley be!” diyerek havalara da zıplıyoruz. Gidene dur dediğimiz de oluyor, gidenin ardından acı da çekiyoruz. Kalbimiz atmaya devam ediyor babamız ölse de. Her şeyi yapıyoruz da sizin şu “babasız büyüyen güçlü durur, dünyaları yüklenir omuzlarına da gık demez” önyargınızı bi aşamıyoruz, altında kıvranıyoruz beylik laflarınızın, ipe sapa gelmez tespitlerinizin. Onu nasıl yapsak?

21.02.2018

Şu söylediklerini duyduğum ilk insansın ve umarım ki son olursun. Babasını, annesini kaybetmiş çok arkadaşım, dostum oldu. Tabi ki yıkıldılar, tabi ki üzüldüler. Ama hepsi de dimdik durmayı bu acıyı göğüslemeyi başardılar. Tıpkı videoda anlatıldığı gibi oldu her şey. Evet videoda yaptıkları şey bir kurgu bir senaryo ama hayatın ta kendisi. Videoyu izlerken o arkadaşlarımın hepsi bir bir gözümün önünde canlandı. Yanlış anlama sana muhalefet olmak değil amacım. Yaşayan bilir tabi ama empatide zor bir şey değil.

TÜM YORUMLARI OKU (15)