Babasıyla Birlikte Gittiği Camide Secdedeyken Uyuya Kalan Ufaklık

Babasıyla namaz kılmaya giden ufaklık uyuya kaldı. Cami imamı ve baba ise secdedeyken uyuya kalan çocuğu böyle uyandırmaya çalıştı. 😂

Kaynak: Yeni Şafak

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
31.10.2018

Çok şekerli manzara. Çocuğun anılarında çok güzel yer edecek bence. Biz çocukken giderdik, gülerdik cemaat azarladı, kovarlardı camiden, kuran kursuna giderdik hoca dayak atardı. Şimdi camiye gitmiyoruz. Bu çocuğu babası kucaklıyor, öpüyor. Çocuk güvende olduğunun farkında, uyumuş. (Kimse kızmasın, inançlara saygılı olun)

01.11.2018

Yüzde birmilyon haklısın. Kesinlikle bahane değil, olmamalı. Travmatik izler falan bırakmışta değil. Apaçık günah işliyorum. Şunu söylemek istedim bu videoda kötü birşey yok. Çok şükür dayak yiyen çocuk görmedik. Bazıları çocuk büyüyünce kendi karar vermeli diyorlar ama her ebeveyn çocuklarını kendi inandığı doğrular üzerine yetiştirmeye çalışır. Çocuğun camide olmasında bir sakınca görmüyorum ya da kilisede. Ama sorarsanız ağıza alınmayacak küfürlerin olduğu stadyumlara götürülmesinler. Her gördüğüne negatif yaklaşan insanlardan sıkıldım o yüzden yazmak istedim. Her görüşe saygılar.

31.10.2018

"Ufacık çocuğu camiye sokmuş yobaz yha" diyenler olur sanıyordum. Çok şükür yokmuş.

31.10.2018

Ufacık çocuğu camiye sokmuş yobaz yha.

31.10.2018

yuh yani bu kadar islam düşmanı olamazsınız..tamam o klavyede yazı yazmayı biliyorsun anladık ama başka bişey bildiğin yoksa bir zahmet milletin damarına basma..inanca saygınız olsun bu kadar da pislik olamazsınız heralde..ulan babası öpüyor kokluyor sananeee yahudilerde hristiyanlarda küçücük çocuklarını pazar ainlerinden tut günah çıkarmasına vaazlara ona buna götürüyor ama onun videosu olsa laf etmezsin..neden?ya özentisin dinsizliği marifet zannediyorsun yada gerçekten kötü bir insansın..zaten hiçbirşeye inanmasan böyle bir tarafı yaralı kedi gibi saçma salak yorum yapmazsın aman banane ya der geçersin..artık nasıl bir yaraysa sendeki..müslüman olmasan anlarım saygı duyarsın çünkü inandığın bir din vardır..ateist olsan anlarım onu benimsemişsindir kimseyi umursamazsın..hayır siz bu ülkeden bi siktirip gidin ya nefes alalım hani her dinden dilden ırktan saygı duyup yaşama hayalleri olanlar var ya eminim onlardan değilsin ama bi defolsa senin gibiler ne iyi olur be

01.11.2018

Konuda bu yorumun muhattabı olacak yorum ya da yorumlar yok. Hatta aşağıda bir arkadaş olumsuz yorum gelmemesinden şikayetçi! Dolayısıyla ezbere konuşmuşsun. Birisi İslam hakkında ters bir şeyler söylese de çıkışsak diye fırsat mı kolluyorsunuz nedir?

TÜM YORUMLARI OKU (36)