Babasının Temizlediği Tüfek Ateş Aldı, 2 Aylık Kumsal Bebek Öldü: 'Şeytan Doldurur Dedim Dinlemedi, Tetiğe Bastı'

Antalya'da, temizlediğini iddia ettiği tüfeğin ateş alması sonucu 2 aylık bebeği Kumsal Karataş'ın ölümüne neden olan Yusuf Karataş (18), 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Karataş'ın birlikte yaşadığı bebeğinin annesi Marzi G. (17), 'Bebeğin altını temizliyordum. Namluyu bana doğrultu. 'Yapma şeytan doldurur' diye uyardım. Bu kez önce havaya, sonra bebeğim Kumsal'a doğrultup, tetiğe bastı' dedi.

DHA'nın aktardığına göre olay, cumartesi günü saat 17.30 sıralarında, Kepez ilçesindeki bir gecekonduda meydana geldi. Yusuf Karataş'ın iddiaya göre temizlediği tüfek ateş aldı.

Tüfekten çıkan saçmalar, 2 aylık kızı Kumsal'ın başına isabet etti.

Kumsal, olay yerinde hayatını kaybederken, anne Marzi G. ile baba Yusuf Karataş gözaltına alındı. 

Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Kumsal bebeğin cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

"Yapma şeytan doldurur"

Antalya Emniyeti Cinayet Büro Amirliği'nde ifadesi alınan Yusuf Karataş, olayın tüfeği temizlerken meydana geldiğini ileri sürdü. 

Anne Marzi G. ise bebeğin ölümüyle ilgili birlikte yaşadığı Yusuf Karataş'ı suçladı. 

Marzi G., 'Bebeğin altını temizliyordum. Elinde tüfekle yanıma geldi ve tüfeğin namlusunu başıma dayadı. Ben de 'Yapma şeytan doldurur' diye uyardım. Beni dinlemedi. Tüfeği önce tavana daha sonra bebeğe doğrultup, tetiğe bastı' dedi.

Anne serbest kaldı, baba tutuklandı

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Marzi G. savcılıktaki ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak serbest bırakılırken, Yusuf Karataş ise çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.10.2020

yaaaaa 18 yaşında nasıl baba olunur ayrica 17 yaşında 2 aylik bebegi var. aklim almıyor. ki onu geçtim 3 5 sene yatip çıkarlar sonrasinda tekrar hayvan gibi uremeye dewamke. bu ulkeye acilen idam ve kisirlastirma gelmeli. yoksa bu gunleri mumla arayacagiz.

19.10.2020

Amk serefsizi ben su tabancisini tutamam bebeğime sen nasıl bir pezevenksin ki o silahı bebeğine dogrultup üstüne sıkabildin?! İçeriden çıkama olmayan beynine tükürdüğümün salağı!

Bak yazıyorum çocuk ile bir sıkıntı var

19.10.2020

Biri 18 diğeri 17, daha kendileri çocukken ne anlarlar bebekten evlilikten!

TÜM YORUMLARI OKU (6)