Babasını Annesinden Kıskanan Ufaklığın Muhteşem Anları

Dağdan gelip bağdakini kovmuş. 😍 Annesinin babasına yaklaşmasını ve öpmesini istemeyen ufaklığın o anlarını izliyoruz....

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.06.2020

Gülünüyor ama sağlıklı değil kesinlikle.

23.06.2020

Bu yaş dönemindeki bebekler, kendi cinsiyetini tanıma ve etrafındaki insanların cinsiyetini ayırt etme aşamasındadır. Bu yüzden karşı cinsiyetteki kişilere daha bi ilgi gösterirler, bu da dolayısıyla kendini ve cinsiyetini tanıma için önemli bir adımdır. Peki siz sağlıklı olmadığını söylemenizi neye dayandırıyorsunuz?

Elektra kompleksi :)). İstisnasız iki kızımda da yaşadım .. küçük kızım seni de hiç sevemedim dedi büyük kızım babamla evlenilecem derdi :)). Yalnız uyudukları için hemen yanımıza gelip bana sen kalksana ben babamla uyuyacam falan derlerdi . Ama biz ona rağmen eşimle hiç uzak durmadık bir birimizden . Kıskanıyorlar diye bir birimize sarılmamazlık yapmadık . Zaten 6 yaşından sonra kendi kendine geçiyor :)) bizde kalmadı artık . Şimdi anne baba nedir çok iyi biliyorlar . Büyük kızım bir dönem pedegog a gitmişti sormuştuk o anlatmıştı hemde neler yapmamız gerektiğini ordan biliyorum bende :))

Benim küçük kızımda 2,5 yaşında başladı büyük kızımda 3,5 yaşında :))

Pasif Kullanıcı
23.06.2020

Cok kotu bubnun gibi kizlar ilerde daddy issueleri cok yasar.Olgun erkek seviyorum ayagina evli erkeklerin objesi olurlar.

TÜM YORUMLARI OKU (8)