Babasından Kızını İsteyen 10 Yaşındaki Karadenizli Çocuk

On yaşındaki saf ve temiz kalpli çocuk, köyde gördüğü kızı babasından istemeye gidince ortaya gülümseten görüntüler çıktı.

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
İrfan Değirmencioğlu İmamoğlu’yla Birlikte Roma’ya Giden Ekibi Eleştirdi: “Ne Farkı Kaldı Saraydan?”
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
06.12.2017

Çocuk çok komik olay çok komik ben de üstüne işemek istemem ama erkek çocuklarına öğretilen bu eril düşünceler beni rahatsız ediyor. Yani bir çocuk şu an kızın rızası olmadan başlık parası toplayıp kıza sahip olacağını düşünüyor. Küçük şeyler ama yaralayan şeyler. Kıskandım öldürdüm, sevdim kaçırdım, aşkıma karşılık vermedi vurdum düşünceleri de hep bundan kaynaklı. Erkek çocukları özellikle bu konuda bilinçli yetiştirilmeli diyeceğim de kime diyeceğim...

06.12.2017

Bana diyebilirsin ben dinlerim bro

Pasif Kullanıcı
07.12.2017

çok masum bi çocuk tarafından çok masum girilmiş bir iş, çok samimi bi adam tarafından çok kibar karşılanmış. seyrederken mutluluk falan oluyor eyvallah da biraz rahatsız edici konular var. hani kıza söylemeden babasına gelmiş falan gibi konulardan bahseden arkadaşlarımızın durumu biraz abartı sonuçta çocuk bunu düşünemeyebilir ama başlık parası/beşik kertmesi gibi mevzuların bu dönemde dahi capcanlı devam ediyor olduğunu görmüş olmak gerçekten çok rahatsız edici. ben çok darlandım izlerken.

Pasif Kullanıcı
10.12.2017

Çocuk küçük bir yalan söylemiş işte :) Kıza söylemeden babasına gitmesi olur mu kızmasın diye öyle dedi muhtemelen önce sana söyliyim diyip gönül yapıyo kereta :D kendimden biliyorum küçükken böyle çakal cümleler çok aklıma gelirdi büyüyünce kalmadı tabii :)

Pasif Kullanıcı
07.12.2017

aralarında tatlı güzel bir muhabbet olmuş :-) , Adamın da Sinirlenmeden tatlı tatlı dinlemesi ve konuşması ne kadar güzel bir Baba ve İnsan olduğunu gösteriyor. Helal olsun :-D (Kaç yaşındalar bu doğru mu? Yeni nesil Çok Fena) şeklinde yorum yapmadan önce bi kalbini ve beynini temizle güzel kardeşim benim hadi öpüldün bi alt yoruma Buse'nin beyin yakan yorumuna geç şimdi ;)

TÜM YORUMLARI OKU (20)