Babasına Yakılması İçin Verilen Kitapları, Masrafları İçin Satmaya Çalışan Genç: 'Kitaplar Okunmak İçin Var'

Kastamonu'da kaldırımda kitap satarken muhabirin sorularına verdiği cevaplarla gönülleri kazanan Murat Sökük,  'Kitaplar okunmak içindir, yakmak için değil' diyor. Mobilya bölümünde okuyan Murat, kitapları satarak kendisinin okul ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
27.02.2018

Senin bu düşüncenin yarısı ülkede kendine profesör diyen akademisyenlerde bile yok güzel kardeşim. Bu hayatta düşüncen kadar ince insanlarla karşılaşırsın umarım

Allah da seni en güzel yerlere getirsin inşallah

27.02.2018

memleket yangın yeri şerefsizim kendi dertlerimizden basit sıkıntılarımız başımızı kaldırıp etrafa bakmıyoruz garipten geçilmiyor elini nereye atsan bir gariban beni üzün insanız bunlarla alakadar değil alakadar olmadığı gibi mizah ve komediye o kadar yönelmiş durumdayız ki etrafımızda olan bu olayların farkında değiliz üst perişan baş perişan durum yok büyük ihtimal okulda kitapları yakacakları yok diye verdi yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe ama kısa çöpte uzun çöpten hakkını alacak. Tosyada yaşıyormuş imkanlarınız doğrultusunda yardım etmeye çalışın arkadaşlar başka bir şey demem.

TÜM YORUMLARI OKU (14)