'Babam Paramız Yok Antalya'da Oku' Diyor Diyen Genç: 'Cebimde 1 Liram Yok, Mutsuz Uyuyorum'

Babasının maddi olarak kendilerini zora sokacağı için başka şehirde okumasını istemediği oğlu Kendine Muhabir isimli sokak röportajındaki sözleri ile boğazlarımızı düğümledi...

İstediği bölümün Antalya'da değil İstanbul'da olduğunu ancak bunu babasına söyleyemediğini dile getiren o genç cüzdanını göstererek 1 lirasının dahi olmadığını belirtti.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
13.05.2022

Bu neslin iki dünyada da elleri yakanızda olacak. Bize çok borçlusunuz. Sözüm hükümete, muhalefete, tüm yönetici ve idarecilere... Vasıfsız, onursuz, gurursuz bunak yöneticilere.

13.05.2022

Telefonunu çıkart diyen embesiller bulaşmamış Allah'tan çocuğa.

13.05.2022

orada bulaşmasalar ne olacak bi üstündeki gerizekalının yorumuna bak

Pasif Kullanıcı
13.05.2022

Ve bu gencl kapmaya hazır bir sürü beyin yıkayıcı tarikat vakıf ve cemaatçi gruplar işte potansiyel bir şakird diyerek ellerini ovuşturuyorlardır. Yazık .Her üniversiteye öğrenci kapasitelerince yurt yapma zorunluluğu getireceksin ki bu gencler en ucuz ve en kaliteli şartlarda eģitim görmeleri sağlanmalı. Karşılıksız burslar verilmeli. Yaşadığı ülkeye aidiyet duygusu güçlendirilmeli. Bu gençlere sahip çıkmayan bir ülke yok olmaya mahkumdur. Bunu sosyal devlet yapmalı. Devlet olmak bunu gerektirir.

TÜM YORUMLARI OKU (12)