Babalık Davası Açılan Hacı Sabancı İddiayı Yalanlayınca Eşi Nazlı ve Annesi Arzu Sabancı Eğlenmeye Gitti!

Önceki gün Hacı Sabancı hakkında ortaya atılan bir iddia sosyal medyayı epey çalkaladı. Babalık davası haberlerinin yalanlaması üzerine Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı ve annesi Arzu Sabancı'nın beraber eğlendiği anlar gözlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz gün Arzu ve Ömer Sabancı'nın en büyük oğulları olan Hacı Sabancı hakkında oldukça çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Oda TV'nin özel haberine göre; F.D. isimli bir kadın 2010-11 yılları arasında sosyal medyadan tanışıp ilişki yaşadığını, bir de 2 Şubat 2021 tarihinde bir erkek bebeğinin dünyaya geldiğini öne sürdü. Söz konusu kadın Hacı Sabancı’ya babalık davası açtı.

Haberlerin kısa süre içinde yayılmasıyla beraber kafalarda soru işaretleri oluşurken Hacı Sabancı'nın avukatı Yunus Egemenoğlu jet hızıyla devreye girdi.

Müvekkili Hacı Sabancı'nın bir iftirayla karşı karşıya olduğunu açıklayan avukat, iftiraların amacının ne olduğunu bildiklerini ve sessiz kalmayacaklarını kamuoyuna duyurdu.

Gayrimeşru Çocuğu Olduğu İddia Edilmişti: Hacı Sabancı'nın Avukatından Kamuoyuna Açıklama Geldi!

Yaşananlardan sonra gözler elbette Hacı Sabancı'nın eşi ve kızının annesi Nazlı Sabancı ile annesi Arzu Sabancı'ya çevrildi.

Son dönemde sürekli beraber tatillere çıkan, yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Nazlı ve Arzu Sabancı'nın konuyla ilgili herhangi bir paylaşım yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Sevilen gelin ve kayınvalide, söz konusu iddiaların yalanlanmasından sonra kendilerini dışarıya attı. İkili, cemiyet hayatının tanınan simalarından Melis Ağazat'ın, Şebnem Çapa'nın ve Güneş Sertkaya'nın doğum gününe katıldı.

Gelin-kaynana yaşananlar sonrası ele güne karşı eğlenerek cevap verirken alttan alta "keyifler yerinde" mesajını da iletti.

Yağmur Çevik, Instagram sayfası "@blogyagmuru" üzerinden Nazlı Sabancı ve Arzu Sabancı'nın eğlendiği anları şu şekilde paylaştı:

Arzu ve Nazlı Sabancı eğlenceli bir akşamın ardından bu sabah da geçtiğimiz haftalarda anneanne olan Demet Sabancı Çetindoğan'ın torunu Yasemin'in özel gününde hazır bulundular.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Gayrimeşru Çocuğu Olduğu İddia Edilmişti: Babalık Davası Açılan Hacı Sabancı Dosyasında Önemli Gelişme!
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, Kızları Melisa'nın Mezuniyet Töreninde Bir Araya Gelince Olanlar Oldu
Çiçeği Burnunda Anne Yasemin Tatlıses İkizleri Ayel ile Emir'in Birbirinden Tatlı Hallerini Paylaştı

Popüler İçerikler

5 Yaşındaki Kuzenini Zorla Dudağından Öpen TikTok Kullanıcısı Duygu Özgül Tutuklandı
Müge Anlı, Programından Hoşlanmadığını Söyleyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya Yanıt Verdi!
Bodrum Gece Hayatı Kan Ağlıyormuş: Sadece 8 Bilet Satılan Konser!
YORUMLAR
12.06.2024

Ulan bunlarda da para var ama ne zavallı hayatlar yaşıyorlar be.. Paylaştıkları her şey, gülümsemeleri bile plastik.. Yazık valla

13.06.2024

ay özellikle çekilmiş video hahaha :))

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ