Babalarından Gördükleri Şiddeti Anlatan Kadınların Yaşadıklarını Okuyunca Kanınız Donacak

Bir baba çocuğuna nasıl bunları yapar, nasıl ona kendi elleriyle zarar verir? İnsanın aklı duruyor resmen!

Daha birkaç gün önce gencecik bir kızın cansız bedeni yol kenarında bulundu. Şeyma'nın katil zanlısı özbeöz babası çıktı. Babanın gerekçesi neydi biliyor musunuz: "Erkek arkadaşı vardı!"

'Erkek Arkadaşı Olduğu İçin Vurdu' İddiası: Lise Öğrencisi Şeyma Yıldız Babası Tarafından Öldürüldü

Tüm Türkiye ayağa kalktı Şeyma'nın ardından. Sebebin erkek arkadaş olmadığını, olayın arkasında başka şeyler olabileceğini söylediler Şeyma'nın arkadaşları. Öyle olsaydı ne fark eder ki?

Öldürülen Şeyma Yıldız'ın Arkadaşları: 'Erkek Arkadaşı Yoktu, Gerçek Sebebin Araştırılmasını İstiyoruz'

Şeyma'nın acısı yürekleri yakarken, annesinin "Kocam katil değil" sözleri ise kamuoyunda yeni bir tartışmaya sebep oldu.

Şeyma Yıldız'ın Annesi: 'Kimse Kocama Katil Demesin, Yavrumu Öldürdü Ama O Katil Değil'

1. Bu olayın ardından kadınlar, babalarından gördükleri şiddeti birer birer paylaşmaya başladılar. Anlatılanlar çok acı, hem de çok!

ezoterik değilim

2.

ponyo

3.

Midorkikocak Özel

4. Bunlar da Ponyo isimli kullanıcıya gelen özel mesajlar. İnsanın kanı donuyor!

5.

6.

7.

8.

Hilal Akay

9.

Adelya

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
10.02.2020

Benim de bir arkadaşım erkek arkadaşı olduğu için babasından bayılana kadar dayak yemiş, okuldan alınmakla tehdit edilmiş. İşin en acısı kız kendine geldiğinde annesi yanına gelip; Bu sana bir ders olsun, başımıza orospu mu olacaksın demiş. Arkadaşım anlattığında kanım donmuştu. Baba şiddetine alışkınız artık fakat annesinin ettiği laf canımı daha çok yakmıştı..

10.02.2020

Öyle anneninde anasını sikeyim ben ya bu nedir

10.02.2020

Lisede yıllık hazırlıyoruz. Arkadaşım matematiksel ifadelerle dolu bir aşk şiiri verdi bunu da ekleyelim diye. Defterimin arasından düşünmüşüm. O zamanlar odamız yok kardeşimle ben salonda uyuyoruz. Kitaplarımız filan orada duruyor. Gece 3 de babanın uykusu kaçmış. Su içmeye mutfağa geçerken şiiri bulmuş. Annemle babamın tartışmalarına uyandım. Beni görünce saydırmaya başladı. Anlamam 5 dakikamı aldı. Baba o şiir esprili bir dille yazılmış gerçek aşk şiiri değil filan dedim ama yok. Küfürler hakaretler beddualar tehditler havada uçuştu. Gücünü iyi bilirim, içimden dua ediyorum bununla kalsın dövmesin diye. Dövmedi ama hiç güvenmedi de.Üniversiteyi kazandım göndermedi. En büyük hayalimdi günlerce hasta yattım sebebini bildiği için hastaneye götürmedi. Evleneceksin dedi itiraz edemedim. Etsem biliyorum ailecek sıraya dizer hepimizi teker teker döver. Benim yüzümden abilerim kardeşim annem de dayak yer hep öyle olmuştu. Neyse ki beğendiği damat adayı yani eşim adam gibi adamdır.

10.02.2020

En azından eşinizden yana şanslı çıkmanıza yürekten sevindim.

10.02.2020

Bir kız çocuğu olarak babam en büyük dayanağımdır. Hep kızım okuyacak dedi. Hep yanımda durdu. Hatam olsa bile elini hiç kaldırmadı. Canım babam şimdi yoğun bakımda. O benim sırtımı dayadığım koca Dağım. Yolunu dört gözle bekliyorum. 36 yaşındayım ve ben hala babamın küçük kızıyım.

TÜM YORUMLARI OKU (39)