Babaların Çocuklarının Saçlarını Kestikleri Bu 19 Fotoğraf Sizi Çok Uzaklara Götürecek!

Babaların özellikle erkek çocuklarının saçlarına olan ilgisi malum. Buzzfeed'den sizler için derlediğimiz içeriğimizde, çocuklarının saçlarını kesmek için ekstra çaba harcayan 19 babanın bu özel anlarını göreceğiz.

1. Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Will Smith, oğlu Jaden Smith'in imzası niteliğinde olan rastalarını bir film projesi için kesti.

Sonrasında da bu anı ölümsüzleştirmek için böyle bir fotoğraf çekti. Facebook'ta yayınlanan bu fotoğraftan sonra bütün babalar gaza geldi diyebiliriz.

2. Yine de Smith ailesinden gelen bu haber insanları şaşırtmamalı. Dürüst olmak gerekirse ünlüler de bizim gibi aslında.

3. Ünlü veya değil, fark etmez. Babalar çocuklarının saçlarını kırparlar...

4. Keserler...

5. Ve sonsuza kadar şekillendirme konusunda görevli olabilirler.

6. Mesela bu miniğin babası aslında profesyonel bir berber.

7. O koltukta oturmak haricinde herhangi bir şey yapıyor olmayı yeğleyen bu miniğin babası da aynı şekilde.

8. Yeteneklerine sonsuza kadar güvenip, "kendin yap" tarzı takılan babalara gelsin sıradaki alkışımız.

9. Tabii bu işin ustalarının da kendi özgü tarzları vardır.

Tişört mü? Hiç problem değil dostum!

10. Peki babanızın berberlik yeteneklerinin sokaktaki karizmanın artması veya yerle bir olması arasında bir yerde olduğu gerçeği hakkında konuşalım mı?

11. Belki de baban muazzam derecede düz saç çizgini yapmaya çalışırken, nefesini nasıl tutman gerektiğini bile öğrenmişsindir.

Tıpkı bu ufaklığın yaptığı gibi.

12. Belki de "Kımıldama, hatta nefes bile alma." yeteneklerin o kadar keskin olmasaydı, baban destek çağırmak zorunda kalabilirdi.

13. Kahkahaların limitinin olmadığından da bahsedelim yeri gelmişken.

14. Çünkü babanla böyle vakit geçirmekten gerçekten keyif alıyorsundur.

15. Bazen şekerlemeler ortaya karışık geliverir.

Başka türlüsü de kabul edilemezdi zaten.

16. Ve tahtında oturan bir kral muamelesi gördün.

Çünkü orada oturmanı sağlayacak başka bir pozitif durum yoktu senin için.

17. Profesyonel olsun veya olmasın, babanız bu özel anlarda bir saç kesiminden çok daha fazlasını yapıyor.

18. Bunun yanı sıra kardeşleriniz varsa ve onlarla beraber büyüdüyseniz, bu özel ilgiyi kesinlikle takdir ediyorsunuzdur.

Değil mi küçük adam?

19. Bütün alkışları bu azimli babalara alalım. Çünkü saçlar yeniden uzar, anılar sonsuza kadar kalır.

Evet, şimdi babanızı arayıp duygusal bir an yaşayabilirsiniz. 😌

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
19.04.2017

Babam değil de dedem tarafından benim de kırpılmışlığım var koyun gibi.Eski el makineları ile.

19.04.2017

Bizim yaşamamız bir mucize dostum =D Onun acısı efsaneydi hele berberlikle alakası olmayan insanların eline geçtiği zaman tam bir silah. =D Ensemde bir uyuşma hissettim o anları hatırlayıp. o_O

19.04.2017

Babam saç kesmeyi o kadar çok severdi ki annemin benim kardeşimin saçlarını hep o keserdi işin garibi kardeşim neyse de annemle beni neden erkek gibi yapıosun be adam kardeşim 1.5 2 yaşlarındayken saçları kesilirken huysuzlanırdı ağlardı onun için annemin makyaj masasını bildiğin kuaför masasına dönüştürürdük müzik setini açardı korkmasın diye müzik açardık tam havaya girerdik annem kardeşimi tutardı babam saçını keserdi ben de asistanlık yapardım traş makinalarına da ayrı bir tutkusu vardı ... Canım babam...

19.04.2017

ah baba ah yeni aldığı traş makinesinin saçta kestiğini öğrenmesiyle, berberlik iç güdülerinin kabarması bir olmuştu öğretmen olan babamın, o dönemde favori saç stili ricky martin di, bense saçlarımı marvin's room daki leonardo dicaprio misali uzatmak istemekteyim. Babamın ısrarlarına karşın kabul etmiş bulundum (sanırım rüşvet teklif etmişti) yap dedim oturdum önüne (4 veya 5 yaşlarındaydım bu arada) başladı kesmeye, tamam güzel gidiyor fakat elime aynayı alıp baktığımda şoka girmem bir olmuştu, ağzımdan çıkan tek kelime "ama ricky martin" babamın dediğide şu olmuştu "ne ricky martini oğlum ricky martinimi kaldı" (bi bok yedik sıvayalım der gibi) projenin sonucunda 11 numaradakiyle aynı model olmuştu saçladım :/ neyse şu an gayet uzun uzun uzattımda acısını çıkartıyorum :D

TÜM YORUMLARI OKU (6)