Babala TV'nin Muharrem İnce Bölümünde Bir Anda Çıkan YouTube Reklamı Herkesi Şaşkına Çevirdi

Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon'un bu bölümdeki konuğu Muharrem İnce oldu. Yayın esnasında araya giren YouTube reklamını görenler ise neye uğradığını şaşırdı. Bakalım siz ne düşüneceksiniz?

Oğuzhan Uğur'un ilgiyle takip edilen Mevzular Açık Mikrofon programının bugün yayınlanan bölümünde konuk Muharrem İnce'ydi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin konuk olduğu program yayını 3 saat 14 dakika sürdü.

Program esnasında zaman zaman karşılıklı çıkışlar yaşandı, atmosfer bir anda gerildi.

Ancak bu programı seyredenler araya giren bir reklam sayesinde şaşkına döndüler.

Reklamda yapay zeka ile oluşturulmuş bir kadın figür "Lütfen televizyonunuzun ayarlarıyla oynamayın. Şu an oy bölmek için ince ayar yapılıyor" diyor.

Yine YouTube'da çıkan benzer reklamda da "Sosyal medya fenomeni mi yoksa cumhurbaşkanı mı arıyoruz? Tekrar düşün" sözleri var.

Sosyal medya kullanıcıları bu reklam karşısındaki şaşkınlıklarını gizlemeden edemedi

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Muharrem İnce'nin Konuk Olduğu Oğuzhan Uğur'un Programından Dikkat Çeken Sivri Sorular ve Gergin Cevaplar
Muharrem İnce'nin Babala TV Performansında 'Üslup' Tartışması Çıktı: 'Senin FETÖ'yle Yakın Bir İlişkin Var da'
Bu Bir Muharrem İnce Anketidir!

Popüler İçerikler

Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
17.04.2023

Programın tamamı yayınlandıktan sonra İnceciler "fragman ile yayın farklı, fragman ile algı yaratılmaya çalışılmış vs." demeye başladı bile... Toplumsal hafızamız eskiden birkaç haftaydı, şimdi birkaç dakikaya düştü belli ki... 3 saat 15 dakikalık program içerisinde, kendisine soru soran birini "sen fetöcüsün" diyerek yaftaladı mı, sorulan sorulara bağırarak ve azarlar nitelikte cevaplar verdi mi, yine soru soranları aşağılar şekilde bir üslup takındı mı, gerisi teferruattır. 3 saat 15 dakikanın 1 dakikasında bile bunları yapıp, 3 saat 14 dakika mükemmel konuşsa da fark etmez... Açık Mikrofon 'nun bütün bölümlerini izledim, en sevmediğim adam bile kendisine en ağır söylem ve soruları saygıyla ve sakince cevapladı. Sadece Ümit Özdağ bölümünde tansiyon biraz yükseldi fakat o bile bu kadar değildi. Kendinizi kandırmaktan vazgeçin artık...

18.04.2023

İkincisi, CHP Kılıçdaroğlu 'ndan öncede tek başına iktidar olabilecek bir parti değildi. Yani Kılıçdaroğlu 'ndan önce %40-50 alabiliyorken, Kılıçdaroğlu geldikten sonra %20-25 almaya başlamadı. Türkiye 'nin acımasız gerçeği olarak CHP 'nin oyu bu şartlarda maksimum %30 civarı. Bunu gördüğü ve bildiği için önce partiyi merkeze çekti, sonra seçimi kazandıracak sağ seçmene hitap edecek şekilde partileri denkleme katıp, ondan sonra sağ seçmenden oy alabilecek seviyeye geldi. Bu bir süreçtir ve birkaç senede olabilecek bir şey değil. Kılıçdaroğlu bu noktaya 10 senede geldi. Üçüncüsü, bütün kurumlardan hesap sormaya giden, yolsuzlukları en fazla dillendiren, adalet yürüyüşü gibi ses getiren eylemler yapan ve daha pek çok hiçbir liderin yapmadığı muhalefeti Kılıçdaroğlu yaptı. Sen bir yorumunda son günlerde Kılıçdaroğlu meydanlarda yok demişsin. Halbuki MV listeleri verildikten sonra her gün en az 2-3 toplantı, 1 miting yapıyor ve 1 video yayınlıyor. En çok çalışan lider kendisi şu an...

17.04.2023

Soru : Sandıklara sahip çıkacak mısın ? Cevap : CHP'liler gelin fetöcülerin peşine takılmayı bırakın, birbirimize yardım edelim. Biz yeni bir partiyiz..... Ulan adama sorarlar CHP den sırf "sandıklara sahip çıkmadılar diye ayrıldım" dedin. Neyine güvendinde seçime gireceğim diyorsun. Bir de yardım istemiş yerse. CHP'den bi tarafları yanmış adamın sürekli CHP diye çığlık atıyor. Ülkede bu videodan sonra siyasi bölücüdür gözümde başka bir şey değil.

Pasif Kullanıcı
18.04.2023

Algı oyunları başladı

TÜM YORUMLARI OKU (38)