Onedio Logo

BABALA TV'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun Katıldığı Programın Çekimleri Yapıldı, Oğuzhan Uğur'dan Açıklama Geldi

Kapak Görseli

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu BABALA TV'deki Mevzular Açık Mikrofon programının çekimi yapıldı. Program sahibi Oğuzhan Uğur'dan ilk açıklama ve ilk fotoğraf da geldi. 

Program sırasında Oğuzhan Uğur ile Melih Gökçek arasında Twitter'da geçen diyalog da sosyal medyada gündem oldu. 

28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimi öncesinde Kemal Kılıçdaroğlu, Oğuzhan Uğur'un BABALA TV'deki formatı Mevzular Açık Mikrofon'a konuk oldu.

28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimi öncesinde Kemal Kılıçdaroğlu, Oğuzhan Uğur'un BABALA TV'deki formatı Mevzular Açık Mikrofon'a konuk oldu. Görseli

Hafta arasında yayınlanması beklenen programın çekimleri sırasında program sahibi Oğuzhan Uğur'dan bir paylaşım geldi.

Hafta arasında yayınlanması beklenen programın çekimleri sırasında program sahibi Oğuzhan Uğur'dan bir paylaşım geldi. Görseli

Uğur açıklamasında; 'Selamlar, program süratle devam ediyor. Aramızda elbette bir iki tane kurulmuş arkadaş var ve alakasız tivitler atıyorlar bam güm. Birini bulup,  ara verildiği zaman yanına gittim. Tatlı tatlı uyardım, el sıkıştım, hatta takipleştik. O da teşekkür etti ayrıldık, daha ben kulise geçmeden arkamdan yine bam güm tivit atmış. =) Sabırla devam edeceğiz. 🤷🏻‍♂️ Tanıtımda ve bölümde zaten ne oldu, bitti kesilmemiş halde izleyeceksiniz. Bu mecradan resmi hesaplar dışında atılan tivitlere itibar etmeyiniz' dedi.

Oğuzhan Uğur ayrıca Instagram hesabında da bir fotoğraf paylaştı

Oğuzhan Uğur'un 'yanına gittim' dediği kişi sosyal medya hesabından bu mesajı paylaştı:

Melih Gökçek bu konudan da geri kalmayarak(!) Oğuzhan Uğur'a 'jelibon kafa' mesajı attı.

Oğuzhan Uğur'un Melih Gökçek'e cevabı gecikmedi

Popüler İçerikler

Alparslan Türkeş'in Kızı Ayyüce Türkeş'e Babasının Mezarında Saldırı Gerçekleşti
Alparslan Türkeş'in Kızı Ayyüce Türkeş'e Babasının Mezarında Saldırı Gerçekleşti
Hindistan ve Pakistan Arasında Savaş Çıktı: Hindistan, Pakistan’ı Vurdu, Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
Hindistan ve Pakistan Arasında Savaş Çıktı: Hindistan, Pakistan’ı Vurdu, Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
Yeni Akit, Yılın Haber Sitesi Seçildi: Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Verdi
Yeni Akit, Yılın Haber Sitesi Seçildi: Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Verdi
YORUMLAR
21.05.2023

Zaten kesilmemeli diğerleri gibi 7 saat izleriz hiç sorun değil tam yerinde ve vaktinde yayınlanmalı….

22.05.2023

bence de tam vaktinde yayinlanmali mesela 29 Mayis sabahi :)) Zaten bizim muhalefette gec uyaniyor her seye, birinci turda cicek bocek simdi aa huda var mis falan...

21.05.2023

Oğuzhan seçime az kaldı .Seçimden sonraya bırakma lütfen)

Sen Başkentte 20 yıl Belediye Başkanlığı yapmışsın twitterda herkesin gördüğü yerde evladın yaşındaki adama kendi gafından hakaret ediyorsun yazık böyle cahil seviyesiz insanlar bizim geleceğimize karar verdi yıllarca. Allah bu zihniyetten kurtulmamızı nasip etsin Türkiyenin en büyük sorunlarından biridir seviyesiz kendini bilmez insanlar.

TÜM YORUMLARI OKU (93)