Babacan'a "Siz Ne Zaman Yargılanacaksınız?" Sorusu

Mevzular Açık Mikrofon programına konuk olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a, 'Fetullah Gülen Hoca Efendi' diyen siz ne zaman yargılanacaksınız?' sorusu yöneltildi. 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Oğuzhan Uğur'un YouTube kanalı Babala TV'de yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu. Programın tanıtım videosunda bir katılımcının Babacan'a sorduğu soru dikkat çekti. Bir genç, Ergenekon ve Balyoz davalarının yeniden görülmesini istediğini söyleyen Babacan'a şu soruyu sordu:

'Ali Bey geçmiş davaları yeniden açacağınızı söylüyorsunuz. Sanıkları yeniden yargılayacağınızı söylüyorsunuz. Benim babam da o sanıklardan biri. Benim babam öldü. Babamı nasıl yeniden yargılayacaksınız? 'Fetullah Gülen Hoca Efendi' diyen siz ne zaman yargılanacaksınız'

İşte o anlar 📹

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
26.04.2023

Şu iki akp artığı bu masada olmamalıydı bence ...

26.04.2023

aynı fikirdeyim

26.04.2023

Başın sağolsun ve ağzına sağlık genç kardeşim hiçbirini unutmadık! Köprüyü geçtikten sonra tek tek hesaplaşmamız gerekiyor

26.04.2023

köprüyü geçen kiminle hesaplaşıldı ki ? siyasal islamcılara CHP eliyle meclis çoğunluğu verdikten sonra kiminle nasıl hesaplaşılacak ? adam şuanda bile akp tarafına geçmeyeceğim diyemiyor. şartlarımı kabul ederse geçerim diyor. iş hespalaşma noktasına gelirse geçer karşı tarafa olur biter. onların g.tleri okadar sağlamda ki. bizde anca köprüyü geçince hesaplaşırız diyelim arkada ki büyük planı görmek neden bu kadar zor ?

26.04.2023

Adam haklı valla

TÜM YORUMLARI OKU (21)