Babaannelerinin Yaptığı Kötülükleri Anlatan Kullanıcılardan Şoke Eden Hikayeler!

Twitter'da bazı kullanıcılar babaanneleriyle yaşadığı kötü anları paylaştı. Anlatılan hikayeler ise şaşkınlık verdi.

Babaanne, anneanne, dede gibi aile büyüklerimiz genellikle sevilir. Çocuklarını, gelinlerini ve torunlarını sahiplenir fakat bazıları ne yazık ki işi farklı bir boyuta taşıyor. Özellikle bazı nineler gelinlerine ve torunlarına kötülük yapmaktan geri durmuyor.

Twitter'da da bazı kullanıcılar babaannelerinin yaptığı kötülükleri anlattı. Yaşanılan hikayeleri duyanlar ise hem üzüldü hem de şaşırdı.

Sizin babaannenizle ilgili böyle anılarınız var mı?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bir Kullanıcının Erken Yaşta Evlenen Kadınlarla İlgili Yaptığı Paylaşım Tartışma Yarattı!
Kızılcık Şerbeti Oyuncularının Setteki Kıyafet Arabasına Denk Gelen Kullanıcının Videosu Gündem Oldu!
Akın Akınözü'nün Yaban Çiçekleri Dizisinde Bağırdığı Sahne Alay Konusu Oldu!

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
YORUMLAR
27.03.2024

Anadolu irfanı ve gökkuşağı gördüğünde sarsılan aile dinamiklerine verilen ibretlik örneklerin yeri bir başka oluyor. :)

27.03.2024

Benim babaannem dünya tatlısı... ponçiğim, pamuğum ballı lokma tatlım benim.. çok seviyorummmmm 🥰

27.03.2024

Bazen ne yapılmaya çalışıldığını anlayamıyorum, Ananelerden kötülük yapanlar yok mu yani ya da teyzelerden ya da dedelerden psikopat insanları bir zümreye komple kötülemek için kullanmak ne kadar doğru? Benim babaannem ben bebekken vefat etmiş tanımıyorum ama eminin babaannesi için canını verebilecek bir sürü torun da vardır, sadece kötü örnekleri paylaşarak insanları umutsuzluğa sevk ediyorsunuz yazık gerçekten...

27.03.2024

Benim de anlamadığım bir şeydir bu. Herkesin anası melek; içlerinde hiç "gelinlik" yapan, kız anasını kayıran, kendi anasına saygıda kusur etmezken kocasının anasına her türlü saygısızlığı reva gören gelin hanım yok. Gelini yüzünden oğlunun evine girip çıkamayan kayınvalideler de var bu ülkede bazıları da eminimki bu tweet sahiplerinin babaannesi ama hiç konuşulmuyor. Canım anne, babama çok şey borçluyum; beni "bize bir geliyorsan eşinin ailesine iki git kızım. Biz sana gönül koymayız aman sakın onlara saygıda kusur etme." diye büyüttüler. Onları üzersem eşimi üzecegimi düşündüm hep, tuttum öğütlerini, saygısızlık etmedim hiç. Karşılığında da sevgi ve saygı gördüm. Bugün bir çocuk sahibi olsam kayınvalideliği gibi mükemmel bir babaanne olacağından eminim. (istisnaları ayırıyorum ama) Ele esirgemedigi saygıyı eşinin ailesinden sakınanlar var, bir kere de saygı, sevgi göstermeyi denememiş ama sürekli başkalarının kötülüğünden şikayet ediyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (40)