Baba Dizisi Konusu Ne? Baba Nerede Çekiliyor? İşte SHOW TV'nin Yeni Dizisi Baba Oyuncuları ve Karakterleri...

Yeni yılda birçok dizi reyting kurbanı olarak ekranlara veda ederken kanallar yeni dizi çıkararak adeta birbiriyle yarışıyor. Bu dizilerden biri de bu akşam SHOW TV ekranlarında yayınlanacak olan Baba dizisi oldu. Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi fragmanından itibaren merak edilmeye başlanmıştı. Peki Baba dizisi konusu nedir? Baba dizisi nerede çekiliyor, Reşat Paşa Konağı nerede? Baba dizisi oycuları kimlerdir? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik...

Yöntemen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın yazdığı Baba dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizi AY Yapım imzası taşıyor. SHOW TV ekranlarında yer alacak Baba dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve çekildiği yere dair tüm detaylar haberimizin içeriğinde...

Baba Dizisi Konusu Nedir? Baba Ne Anlatıyor?

Dizi bir Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı Ailesi'nin mütevazi hayatının aniden değişimini konu alacak. 

Ailenin reisi Emin Saruhanlı; mütedeyyin, aile değerlerine sıkı sıkıya bağlı ve otoriter bir baba… Emin’in en küçük oğlu Kadir Saruhanlı’nın bayram ziyareti için eve dönüşü baba ile oğul arasında eski defterlerin açılmasına sebep olur. Yaşanan bir uçak kazası Saruhanlı ailesinin kaderini tamamen değiştirir. Saruhanlı ailesinin zorluklarla dolu yeni hayatı başlarken, Emin ailesini korumak için hayatının en büyük sınavı ile karşı karşıya kalır.

Baba Dizisi Oyuncuları Kimler? Baba Dizisi Karakterleri Kim?

  • Haluk Bilginer- Emir Saruhanlı

  • Tolga Sarıtaş – Kadir Saruhanlı

  • Özge Yağız - Büşra Kalkan (Saruhanlı)

  • Taner Rumeli – Servet Saruhanlı

  • Ayda Aksel – Fazilet Satuhanlı

  • Zeynep Tuğçe Bayat – Şahika Saruhanlı

  • Damlasu İkizoğlu – Kübra Saruhanlı

  • Hakan Kurtaş – İlhan Karaçam

Baba Dizisi Nerede Çekiliyor?

Baba dizisi İstanbul'da çekiliyor. İstanbul'un Beşiktaş ve Galata gibi yerlerinde çekilen Baba dizisinde renkli görüntüler oluştu. Dizinin tanıtım fragmanında yer alan konak, Reşatpaşa Konağı olarak geçmektedir.

REŞAT PAŞA KONAĞI NEREDE?

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer alan Reşat Paşa Konağı, Ahmet Reşat Paşa Köşkü olarak da bilinir. Konağın inşaatına 1886 tarihinde başlanmış, 14 yıl sonra tamamlanabilmiştir. Ahmet Reşat Paşa II.Abdülhamit döneminde Batı'da eğitimini tamamlamış ilk maliyecilerdendir. Köşkün selamlık bölümü özel mülk olup, haremlik bölümü restaurant olarak kullanılmaktadır.

İlgili Haber

Haluk Bilginer Kimdir, Nereli? Baba'nın Emin Saruhanlı'sı Haluk Bilginer Kaç Yaşında? Haluk Bilginer Evli mi?

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası