Baba Dizisi Kadrosuna Yeni Transfer! Haluk Bilginer'in Eşini Hangi Oyuncu Canlandıracak?

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerinde yer aldığı Ay Yapım imzalı Show TV'nin yeni dizisi Baba'nın çekimleri son hızla devam ediyor. Başarılı oyuncuların yer aldığı dizi sabırsızlıkla beklenirken kadroya bir yeni ismin daha dahil olduğu öğrenildi. Usta oyuncu Haluk Bilginer'in eşi rolünde Ayda Aksel'in yer alacağı öğrenildi. İşte detaylar...

Show TV'nin yeni dizisi 'Baba' için oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olmaya devam ediyor. Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in başrolü paylaştığı diziye Özge Yağız'ın ve Beril Pozam'ın dahil olduğu öğrenilmişti. Son olarak Haluk Bilginer'in canlandırdığı Emin Saruhanlı karakterinin eşi olarak Ayda Aksel'in dizide rol alacağı öğrenildi. İşte detaylar...

"Baba" Dizisine Ayda Aksel Transferi

Son olarak 'Hercai' dizisinde yer alan oyuncu Ayda Aksel, Show TV ekranlarında yeni yayına başlayacak olan 'Baba' dizisinin kadrosuna dahil olduğu öğrenildi. Aksel, Haluk Bilginer’in hayat vereceği Emin Saruhanlı karakterinin eşi Fazilet Saruhanlı’yı canlandıracağı ifade edildi.

Baba Dizisi Oyuncuları Kim Olacak?

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, bir ailenin dramını anlatacak olan dizide aynı zamanda ekranların sevilen oyuncuları Özge Yağız, Deniz Hamzaoğlu, Taner Rumeli, Zeynep Tuğçe Bayat, Damlasu İkizoğlu, Bihter Dinçel, Özge Özacar ve Hakan Kurtaş da yer alacak.

'Çukur' dizisinin yazarı Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın yazdığı senaryo birbirinden kopan Saruhanlı ailesinin uçak kazası sonrası değişen hayatını anlatacak. Çağrı Bayrak’ın yöneteceği dizide Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş baba oğlu canlandıracak.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Baba Dizisinde Tolga Sarıtaş'ın Partneri Belli Oldu! Tolga Sarıtaş'ın Partneri Kim?

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı