Baba Dizisi Başrolleri Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın Son Fotoğrafları Sosyal Medyayı Salladı!

SHOW TV'nin yeni sezona bomba bir hikaye ve oyuncu kadrosu ile adım atan dizisi Baba, her bölümüyle heyecanı doruklara taşıyor. Yayınlanmadan önce sosyal medyada yapılan tanıtımları ve başrol oyuncularının açıklanmasıyla büyük yankı uyandıran dizi, farklı hikayesi ile izleyicisini ekran başına kilitliyor. Bu akşam yeni bölümü yayınlanan Baba dizisi setinden, başrol oyuncuları Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in kahkaha attıkları fotoğrafları, sosyal medyada olay oldu. İşte detaylar...

SHOW TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizilerinden Baba, özellikle başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Her salı akşamı 20:00'da ekranlara gelen ve her bölümü izleyicisine aynı bir heyecan yaşatan dizinin başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer yer alıyor. Saruhanlı ailesinde baba ve oğlu canlandıran ikilinin bir arada olduğu sahneler son derece dikkat çekiyor. İşte haber...

Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'den Müthiş Kareler!

Her bölümde bir araya geldikleri sahnelerle sosyal medyada fenomen olan Baba dizisi başrolleri Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'tan müthiş kareler geldi. İkilinin baba oğul uyumu izleyiciler tarafından son derece beğenilirken, dizideki hallerinin aksine son derece samimi olan Bilginer ve Sarıtaş, birlikte son derece eğleniyor.

Dizide Yüzleri Gülmedi!

Saruhanlı ailesinin baba ve oğlu rolündeki Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer, dizide anlaşamayan aile bireyleri olarak karşımıza çıkarken, yaşadıkları olumsuzluklar da yüzlerinin bir türlü gülmemesine sebep oluyor.

Sosyal Medya Paylaşımlarıyla Yıkıldı!

Pek fazla gülerken göremediğimiz Saruhanlı ailesi bireylerinin yanı sıra, Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in birlikte geçirdikleri set vakitlerinde keyifli anlar yaşamaları objektiflere yansıdı. Kahkaha attıkları esnada çekilen pozların paylaşılması üstüne sosyal medya bu karelerle yıkıldı!

İşte Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'den Kahkaha Dolu Pozlar!

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Baba Dizisi Setinde Flaş Gelişme: Saat Krizi Çıktı!
Baba 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Baba Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti...

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış