Baba 17. Bölüm İzle: Baba Son Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

SHOW TV'nin farklı hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla ekran başına kilitleyen dizisi Baba, dün akşam yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Her bölümünde hikayenin farklı bir noktasını ele alabildiğimiz Ay Yapım imzalı Baba dizisi, Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın dikkat çeken oyunculuklarıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Baba dizisi son bölüm tek parça full izleme ekranı ve bölüm özeti...

SHOW TV'nin sevilen dizisi Baba dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Baba son bölümde; Kadir ile Firuze'nin birbirlerinin kim olduğunu öğrenmesi büyük bir gerilime sebep olur.

Kadir ailesine destek olmaya çalışırken bir yandan da babasını bulmak için uğraşıyordur. Bu esnada Selahattin'in zulmüne maruz kalan diğer insanları da korumaya çalışmaktadır.

Selahattin'in Kadir'le yaşadıklarına karşılık yapacağı ilk hamle Saruhanlı Ailesi için büyük bir yıkıma sebep olacaktır.

İlhan, Büşra'ya sürpriz yapmak için hazırlıklarını sürdürürken Büşra ve Begüm'ün ilk karşılaşması nelere sebep olacak merak konusudur.

Emin ve Kadir ise ne kadar farkında olmasalar bile adım adım birbirlerine yaklaşmaktadırlar. Geçmişin bıraktığı izler onları farklı bir yolla kavuşturacaktır. Baba son bölüm kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için;

Baba 17. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

BABA 17. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Baba 16. Bölüm İzleme Ekranı: Baba Son Bölüm Tek Parça Full İzle
Baba Dizisinde Tolga Sarıtaş'ın Bar Tuvaletindeki Çiş Sahnesi Olay Oldu!

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi