Aziz Yıldırım, Trafikte Motosikletliyle Tartıştı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, trafikte kendisine sinyal vermesini söyleyen bir motosikletliyle tartıştı. Hareket halindeyken başlayan tartışma, Aziz Yıldırım'ın motosikletlinin önüne aracını kırmasıyla devam etti. Korumaların araya girmesiyle ise son buldu.

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
31.07.2017

Pek kıymetli motorsiklet severler, malesef trafikte sinyalsiz geçiş yapan araçtan daha tehlikelisiniz. Sürat yapan, makas atan. Sonra da vay niye çarptın niye öldüm.

31.07.2017

Sürat yapan makas atan sadece motorcular mı ? Anayola bir bak bu dediklerini yapanların çoğu tofaş şahin arabalarla yapıyorlar .

31.07.2017

Güç ( para, yetki, silah, mevki, vb. ) kimdeyse kanun koyucu odur bu ülkede.

31.07.2017

Başka ülkelerde farklımı sanki

31.07.2017

O sonda gelen vitamini fazla kaçmış ayı kim lan? Alayınız resmi mafyasınız mk. Vatana millete 5 kuruş hayrı dokunmayan mafya bozuntuları hepiniz aynı götten çıkmış adamlarsınız. Ha dükkanlardan haraç kesen adamlar ha siz aranızda 5 kuruşluk bile fark yok. Takındığınız tavrı sikeyim sanki Pablo escobar mk ala gavatları.

01.08.2017

kendisi devletin polisi zaten aziz yıldırıma suikast yapılcak diye haberler çıktıktan sonra devlet aziz yıldırıma polis atamıştı

TÜM YORUMLARI OKU (81)