Aziz Yıldırım'ın 2014 Yılındaki Konuşması Tekrar Gündem Oldu: "Tribünler ‘Hükümet İstifa’ Diye Bağırabilir"

Tribünlerden yükselen 'Hükümet istifa' sloganlarının ardından futbol kulüpleri 'Devletimizin yanındayız' açıklamasında bulundular. Sosyal medyada ise Aziz Yıldırım 2014 yılında CNN Türk'te çıktığı programda 'Hükümet istifa' diyen taraftarlar için söylediği sözler yeniden gündem oldu.

Aziz Yıldırım'ın 2014 yılında katıldığı programda "hükümet istifa" sloganları hakkında söyledikleri tekrar gündeme geldi.

Aziz Yıldırım'ın "Küfür olmadığı sürece sorun yok, tribünler ‘Hükümet istifa’ diye bağırabilir. Siz polisle müdahale ederseniz o artar" dediği anlar👇

Kulüpler Birliği'nin Yaptığı Açıklamayı Fenerbahçe'nin Alıntılaması Sosyal Medyada Çok Konuşuldu

Popüler İçerikler

Sosyal Medya Yorumları İçin Yeni Suç Tanımı, Cezası da Var: "Etki Ajanlığı"
2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
YORUMLAR
27.02.2023

dogru dıyor eskı başkanım,saygılar sevgiler

27.02.2023

Galatasaray taraftarı olsamda , Aziz başkanın cesaretine , dürüstlüğüne hayran kaldım her zaman . Fetö şerefsizlerine karşı mücadele etti yıllarca. gurur duyduğum bir Atatürkçü büyüğümüz adam gibi adam Aziz başkan. Ömrü uzun olsun çok değerli bir insan.

27.02.2023

Aslan sembölü size hic mi hic yakismiyor ...Kanarya ,Kartal ve digerleride kükreyecektir. Statyumlarda Akp Güzellemeleri cok gördük Konyada Kayseride .Öyle olunca sorun yok tersi olunca Terörist sayiliyor 40 bin kisi ayni anda..

27.02.2023

Ali Koç Türk futbolunu kurtarmaya niyetliyse gitsin federasyon başkanı olsun, spor bakanı olsun. "Aman tadımız kaçmasın" diye diye başkanlık yapıyor 5 yıldır. Yeter artık, bize Fenerbahçe'ye başkanlık yapacak adam lazım.

27.02.2023

Hadi lan düdük güya Fenerliymis gibi yazmis..Troll parcasi iblis...

TÜM YORUMLARI OKU (7)