Aziz Yeni Sezon Çalışmaları Başladı: Aziz İkinci Sezonda Neler Olacak?

SHOW TV'nin reytingleri alt üst eden O3 Medya imzalı dizisi Aziz, sezon finali için hazırlıklarını sürdürüyor. Duygusal ve heyecanlı dönem dizisi, farklı hikayesi ile milyonları ekran başına topluyor. Yeni sezonda karşımıza çıkmaya devam edecek dizinin, hikayesinde ve oyuncularında değişiklik yapılacağı öğrenildi. İşte detaylar...

Show TV'nin O3 Medya imzası taşıyan başarılı dizisi Aziz, sezon finali için gün sayıyor. Çekimlerin son gününde bir araya gelen oyuncu ekibi, Aziz yazılı bir pastanın üstündeki mumları üfleyerek poz verdi.

Murat Yıldırım, Simay Barlas, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar, Füsun Demirel ve Fırat Tanış'ın bir araya geldiği son set gününde oyuncular hatıra pozu vermeyi de unutmadı.

İkinci sezonu ile SHOW TV ekranlarında yer almaya devam edeceği müjdesini veren Aziz dizisinde, pek çok değişim yaşanması öngörülüyor.

Özellikle Balkan, Ortadoğu ve Güney Amerika ülkelerinde büyük ilgi gören Aziz dizisi, yurtiçi fenomenliğinin yanı sıra yurtdışında da büyük bir kitleye hitap ediyor.

Sezon finalinde beklenmedik bir son ile ekran macerasına kısa bir ara verilecek Aziz'in yeni sezon çalışmalarının da başladığı müjdelendi.

İkinci sezonunda oyuncu ve senaryo değişikliğine gideceği öğrenilen Aziz dizisinin yeni sezonu şimdiden merak edilmeye başlandı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Aziz Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Aziz Sezon Finali Fragmanı ve Son Bölüm Özeti
Aziz Final Yapacak mı? Aziz Dizisi Devam mı Ediyor?

Popüler İçerikler

Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!