Aziz Son Bölüm İzle! Aziz, Efnan İçin Canını Ortaya Koyuyor

Show TV’nin sevilen tarihi dizilerinden Aziz, dün akşam yeni bölümü ile ekranlardaydı. Aziz son bölümde yaşananlar ve Aziz son bölüm izle ekranı yakından takip ediliyor. Dizinin sıkı takipçileri, kaçırdıkları son bölümü izlemek için araştırma yapıyor. Aziz son bölümde Pierre, Aziz’in canından bile daha fazla değer verdiği bir hedefin peşine düştü. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Aziz son bölüm tek parça izleme linki ve Aziz son bölüm yaşananlar…

O3 Medya tarafından yapılan ve kısa sürede Show TV’nin en çok izlenen yapımlarından olmayı başaran Aziz dizisi başrolünde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Fırat Tanış gibi isimler yer alıyor. Her cuma günü Show TV’de ekranlarında olan Aziz son bölüm ile ilgili detaylar haberimizde…

Aziz Son Bölümde Neler Oldu?

11 Mart Aziz son bölümde, alıp başını çekip giden Efnan’ın peşine düşen Aziz, zorluklarla dolu yolda Efnan’ın başına gelenleri öğrenmeye başladı.

Hatta Aziz, Efnan’ın ölüm ile yüz yüze kaldığını bile öğrendi. Sevdiği kadın için harekete geçen Aziz, Efnan için canını ortaya koymaya hazırdı.

Pierre ise Aziz’i köşe sıkıştırmak için elinden gelen her şeyi yapmaya devam ediyor. Aziz son bölümde Efnan’ın akıbeti gizemini korurken, herkes kendi çıkarlarını korumak için hareket ediyor. 

Aziz 17. Bölüm Tek Parça İzle (Show TV)

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Bu Hafta Hüzünlenmeye Doyamadık: Aziz Dizisinin 12. Bölümüne Yapılan En Az Son Sahne Kadar Hüzünlü Yorumlar

Popüler İçerikler

Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
Yeniden Topun Ucundalar: RTÜK'ün Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne İnceleme Başlattığı İddia Edildi!
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir