Aziz Güler'in Cenazesi Toprağa Verildi

Suriye'nin kuzeyindeki Rojava'da IŞİD'le savaşırken hayatını kaybeden Aziz Güler'in cenazesi 2 ay sınırda bekletildikten sonra 19 Kasım Perşembe günü Türkiye'ye geçişine izin verilmişti. Güler'in cenazesi bugün Sultangazi'de defnedildi.

Suriye'de IŞİD'in döşediği mayına basarak hayatını kaybeden 27 yaşındaki Aziz Güler'in cenazesi Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Aziz Güler'in cenazesi, Başbakanlığın izniyle geçtiğimiz Cuma günü önce Şanlıurfa'ya, buradan da İstanbul'a getirilmişti.

Aziz Güler'in Cenazesi 59 Gün Sonra Türkiye'de

Güler için bugün Gazi Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Tören nedeniyle İsmetpaşa Caddesi'ne çıkan ara sokakların şeritlerle ve barikatlarla kapatıldığı görüldü. Çok sayıda kişinin katıldığı törenin ardından Aziz Güler'in cenazesi, kortej eşliğinde sloganlarla Gazi Mezarlığı'na götürüldü.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Korteje, Güler'in babası Mehmet Güler, kardeşi Ersin Umut Güler, annesi Elif Güler ve Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan da eşlik etti.

Bir grubun Gazi Polis Merkezi önünde kol kola girerek önlem aldığı görüldü. Güler'in cenazesi Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

AA

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!