Aziz Dizisi Ertelenen Bölümün Fragmanı Yayınlandı! Aziz Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Aziz yayınlandığı her hafta izleyicilerden tam not almayı başarıyor. Cuma akşamları ekranlara gelen dönem dizisi Aziz'in 21. bölümü 8 Nisan Cuma akşamı yayınlanması bekleniyordu ancak Show TV yayın akışında yer almadı. Dizinin ertelenen 21. bölümünün fragmanı ise yayınlandı. Peki Aziz dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Aziz yeni bölüm bu hafta mı yayınlanacak? İşte detaylar...

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Aziz yayınlandığı her akşam izleyicileri ile buluşuyor. Dizinin son bölümü (20. bölüm) 1 Nisan Cuma günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü olan 21. bölüm 8 Nisan Cuma akşamı yayınlanması beklennirken yayınlanmadı. Dizinin takipçileri ise 21. bölümün ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Peki Aziz 21. bölüm ne zaman yayınlanacak? Aziz son bölüm bu hafta mı yayınlanacak?

Aziz 21. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Aziz dizisinin 21. bölümünün geçtiğimiz hafta yayınlanmamasının ardından Aziz dizisinin Instagram hesabından konu ile ilgili ‘Önce Sağlık’ başlıklı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada: '20 haftadır, her Cuma Show TV ekranlarında yerini alan Aziz dizimize, sağlık sorunları nedeniyle 1 hafta ara vermekteyiz. Önümüzdeki hafta, yeni bölümümüzde buluşmak üzere…' ifadelerine yer verildi. 21. bölümün fragmanının yayınlanmasının ardından yeni bölümün yayınlanacağı tarih açıklandı. Aziz 21. bölümü 15 Nisan Cuma günü ekranlarda olacak.

AZİZ 21.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
Semih Çelik’in Takıntılı Olduğu İkbal İçin Çektiği Video Ortaya Çıktı: “Seni Öldürmek İçin Gelmiştim”